Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a korházban borotválják le...

Ha a korházban borotválják le (lent ) akkor nem vágják meg?

Figyelt kérdés
szóval ha a korházban borotválják le a nunit akkor tuti hogy nemfogják megvágni? ettől tartok!magamnak nem akarom nem birm leborotválni férjemnek meg nem akarom mondani!
2009. júl. 3. 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a férjem borotválta le otthon, a szülés előtt két nappal, mikor beindultak a fájások már nem volt idő igazítani rajta, ezért a kórházban ezt megtették. Nem vágtak meg. Ők rutinosak ebben. :)
2009. júl. 3. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj nem vágnak bele.
2009. júl. 3. 17:15
 3/8 A kérdező kommentje:
és teljesen leborotválják?egy szál szőrt sem hagynak rajta???,mert a csiklo körül félek nehogy megvágják.
2009. júl. 3. 17:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem fazonigazítsra mész, hanem szülni.

EGyetlen egy húzást csinálnak ott, ahol vágni fognak, ha vágnak. A többi őket nem érdekli.

Amúgy megkérheted a férjed is, nekem is ő szokta.

De a szülésznő azért van, hogy ezt megcsinálja.

Hallottam már olyat, hogy életlen volt a borotva és húzott, de nekem sem fájt, nem vágtak meg.

Hidd el, nem először csinálják!

2009. júl. 3. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha ennyire félsz a kórházi borotválástól, próbáld meg otthon: kiülsz a kád szélére és tükör segítségével, hátha sikerül. A nővérem így csinálta anno, én még nem alkalmaztam (még sikerült anélkül). Legközelebb viszont már nálam is be játszik ez a tükrös módszer.

29 h km

2009. júl. 3. 17:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyszerhasználatos borotvával kizárólag a vágás helyét szedték le. Olyankor nem ez lesz a legnagyobb bajod:)
2009. júl. 3. 22:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Reggel elkezdett folydogálni a magzatvizem, így gyorsan megborotválkoztam lent... :)csak jó borotva kérdése az egész.
2009. júl. 4. 09:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Én mindig borotváltam magam teljesen kopaszra, csak egy csini vinalat hagytam. A párom imádta.Most a 33 hétben vagyok és kifejezetten zavar hogy nem látom a nunimat és borotválni sem tudom normálisan kész szenvedés így.

A párom meg nem meri megcsinálni.A kórházban sem fog zavarni a dolog..

Biztos vagyok benne hogy nem lessz gond.Ne parázz..

2009. júl. 5. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!