Eddig azt mondták, hogy 2008.02.02.-ére vagyok kiírva.Tegnap voltam Nst-n, és kitalálták, hogy csak 02.05.-én van a szülés várható időpontja. Mikorra vagyok kiírva?
Figyelt kérdés
2007.04 28.-án volt az utolsó mensim első napja.Eddig azt mondták,hogy 2008.02 02.-ére vagyok kiírva.Tegnap voltam Nst-n,és kitalálták,hogy csak 02.05.-én van a szülés várható időpontja.Tudom,hogy úgyis akkor jön a baba,amikor ő akar,de ezt most nem értem.Valaki kiszámolná nekem,aki pontosan tudja,hogy hogyan is kell valójában?
Előre is köszi:39+5 hetes kismama(legalábbis én azt hiszem):)
2008. jan. 31. 12:33
11/14 anonim válasza:
nem gyanús, hogy a február csak 29 napos (idén), 30 soha nem szokott lenni!
12/14 anonim válasza:
nem gyanús, hogy a február csak 29 napos?
13/14 anonim válasza:
Biztos jól számoltál? Február csak 28 illetve 29 napos, mint az idén, mert szőkőév van. FEBRUÁR 30 NINCS !!!
14/14 anonim válasza:
bocsi, h most írok a kérdezőnek. visszaolvastam, h 08.02.02-re írtak ki. végülis mikorra lett meg?
az én fiam 08.02.01. reggel 10 31-re született császárral. és hogy haladtok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!