Eddig azt mondták, hogy 2008.02.02.-ére vagyok kiírva.Tegnap voltam Nst-n, és kitalálták, hogy csak 02.05.-én van a szülés várható időpontja. Mikorra vagyok kiírva?
2007.04 28.-án volt az utolsó mensim első napja.Eddig azt mondták,hogy 2008.02 02.-ére vagyok kiírva.Tegnap voltam Nst-n,és kitalálták,hogy csak 02.05.-én van a szülés várható időpontja.Tudom,hogy úgyis akkor jön a baba,amikor ő akar,de ezt most nem értem.Valaki kiszámolná nekem,aki pontosan tudja,hogy hogyan is kell valójában?
Előre is köszi:39+5 hetes kismama(legalábbis én azt hiszem):)
En ezt kaptam egy szulesi kalkulator alapjan..de gondolom nem fog tetszeni...:-)))
Szülés várható időpontja: 2008-02-01
Fogamzás feltételezett ideje: 2007-05-12
Betöltött hét: 39
Hátralévő napok száma: 1
Trimeszter: harmadik
Magzat átlagos méretei:
CRL (Ülőmagasság vagy magzat hossza): 490 milliméter
BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 98 milliméter
THQ (mellkas átmérő): 99 milliméter
FL (combcsonthossz): 74 milliméter
Súly: 3250 gramm
HC (fej körfogat): 340 milliméter
AC (has körfogat): 245 milliméter
Köszi a gyors választ!Akkor mostmár tényleg nem tudom mi van!!Nagyon kiváncsi vagyok,mikor jön már a kicsikénk:)
Mégegyszer köszike a választ!!!!
A szülés várható dátuma:
2008. február 1., péntek, Ignác napja.
Hol tart Ön?
A terhesség 40. hetében van, ez a teljes terhességi időszak 100%-át jelenti.
Mennyi van még hátra?
Még 0 hét (hozzávetőlegesen 2 nap) van hátra, ami a terhesség teljes időszakának 0%-a.
Ehez mit szolsz?:-)))
Láss csodát, nekem febr. 2. jött ki, szombat! :-))))))))))
Ne izgulj, hamarosan eljön a megfelelő idő!
Ohh bárcsak már én is itt tartanák, de jó is lenne... :)
Nekem szept. 23-ra volt kiírva a szülésem. Szept. 8-án apa adott egy pusszt negyed nyolckor és elment dolgozni. Fél nyolc után arra ébredtem hogy folyik a vizem. Mentő, kórház, szülőszoba :DD
Szóval mindegy mit írnak a papírodra, babócád akkor jön, amikor akar :D
A normál számítás az utolsó mensi első napjához képest 40 hét, ha 28 napos a ciklus. Tehát 04.28-hoz képest február 2, szombat. De a baba méretéből számolhatják másképp is, emiatt még nem aggódj, mindegy, hogy 2 vagy 5, vagy 1... úgyis akkor jön, mikor akar, ahogy mondtad.-))
Nyugi és türelem:-)
Szia!
Nekem a legutolsó verzió szerint a szülés várható időpontja február 30! Volt már március 02, február 27, most febr 30!
Mikor fogok szülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!