Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik hosszú időt töltöttek...

Akik hosszú időt töltöttek szülés előtt kórházban valami miatt, írnátok nekem tapasztalatokat, hogy miként lehet kibírni?

Figyelt kérdés

A 36. héttől be kell feküdnöm, és már most kivagyok. Tudom, hogy hülyeség, de nem így terveztem a terhesség végét, és most félek, hogy marad valami, amit nem intéztem el, vagy ilyesmi, mielőtt bevonulnék hetekre.

Parázok, hogy ennyi időt kell bent lenni, és ha látogatási tilalom lesz, meg is őrülök. Ti hogy bírtátok?

2011. febr. 14. 08:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én a gyermekágyas idővel együtt, ami 3 nap volt, 3 hetet töltöttem bent.Nagyon nehezen viseltem, de ennek nem csak maga a kórház volt az oka.3 óránként kellett mennem vérnyomást méretni, ami nagyon "behatárolta" a napjaimat, mi ndig figyelnem kellett hogy mennyi az idő, mennem kell e már.Ha jött látogató és lementünk sétálni, ott is csak az időt lestem.A szobatársaim sem volt valami jók, nem éreztem jól magam velük, bár amúgy rendesek voltak, de nem lehetett velük igazán jót rögögni meg ilyesmi, és az egyik iszonyat horkolt, alig bírtam aludni tőle.A higiénia a nagyon rossz volt.A nővérek nagyon aranyosak voltak.Minden nap azt vártam hogy mikor indul be a szülés, lépcsőztem, sokat sétáltam, de a végén indítani kellett, na az maga volt a mennyország mikor közölték hogy másnap szülünk Anyuka:-)Nagyon honvágyam volt, még sosem voltam annyit távol az otthonomtól.De ha a szobatársakkal mondjuk jobban összepasszolunk,és nem kellett volna 3 óránként mérésekre járni, meg naponta két-hárőm nst-re, akkor lehet jobban viseltem volna.De az "eredmény" mindenért kárpótolt:-)
2011. febr. 15. 13:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja, és ha szabad tudni neked miért kell befeküdni?Utolsó voltam.
2011. febr. 15. 13:12
 13/14 A kérdező kommentje:

Én is a szobatársaktól "félek" igazából, meg hát a honvágytól, meg a bezártságtól, na meg igazától mindentől. Egyszerűen nem bírom a kórházat, és most teljesen odavagyok, hogy mennem kell.

Tényleg csak az lebeg a szemeim előtt, hogy már csak néhány hét, és a karomban lesz a kismanóm.

A köldökében 3 helyett csak 2 ér van, ezét kell megfigyelésre befeküdni, mert ha megindul a szülés, lehet probléma az oxigén ellátással. Meg mivel most kezd el még gyarapodni, nem biztos, hogy elég tápanyaghoz jut a kis nyamvadt köldökén, akkor viszont idő előtt császározni kell. :(

Remélem semmi gondunk nem lesz.

2011. febr. 15. 16:31
 14/14 anonim válasza:
23.heten fektettek be ..ma 4 hete hogy bemt vagyok es oktober 16ra vagyok kiirva .es igen vegig bent kell lennem!! .enis ikres vagyok ..hat k***a sz***r .. en csak a wc ig mehetek ki meg vissza..
2019. júl. 18. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!