Akik hosszú időt töltöttek szülés előtt kórházban valami miatt, írnátok nekem tapasztalatokat, hogy miként lehet kibírni?
A 36. héttől be kell feküdnöm, és már most kivagyok. Tudom, hogy hülyeség, de nem így terveztem a terhesség végét, és most félek, hogy marad valami, amit nem intéztem el, vagy ilyesmi, mielőtt bevonulnék hetekre.
Parázok, hogy ennyi időt kell bent lenni, és ha látogatási tilalom lesz, meg is őrülök. Ti hogy bírtátok?
Én is a szobatársaktól "félek" igazából, meg hát a honvágytól, meg a bezártságtól, na meg igazától mindentől. Egyszerűen nem bírom a kórházat, és most teljesen odavagyok, hogy mennem kell.
Tényleg csak az lebeg a szemeim előtt, hogy már csak néhány hét, és a karomban lesz a kismanóm.
A köldökében 3 helyett csak 2 ér van, ezét kell megfigyelésre befeküdni, mert ha megindul a szülés, lehet probléma az oxigén ellátással. Meg mivel most kezd el még gyarapodni, nem biztos, hogy elég tápanyaghoz jut a kis nyamvadt köldökén, akkor viszont idő előtt császározni kell. :(
Remélem semmi gondunk nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!