Beindulhat a szülés attól ha a doki magzatvizet nézett? Tapasztalatokat kérlek irjatok
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 16:23
1/10 anonim válasza:
nekem beindult,vagyis erősödtek a fájások
2/10 anonim válasza:
Igen, hisz minden alkalommal megpiszkál, ez közelebb vihet a nagy naphoz. Azért nekem 4X csinálták, 8 napot túlhordtam...
3/10 anonim válasza:
Nekem 40+1 hetesen nézett magzatvizet, éjjel meglett a babám.
Bár hozzáteszem, hogy tágított is, meg amúgy is másnap megindította volna a szülést.
4/10 anonim válasza:
Nekem is 4-szer nézte.
Imádkoztam,h beindúljon tőle,mert minden alkalommal nagyon fájt- merem azt mondani,h inkább 2 szülés mint 1-szer magzatvízvétel.
Szóval 4 után se indúlt,1 hetet hordtam túl.
(aztán repedt a burok)
5/10 anonim válasza:
Azt mondják, hogy a magzatvíz vizsgálattól általában megindul a szülés.
Én az ellenpélda vagyok. 12x csinálták.
6/10 anonim válasza:
Nekem elfolyt a víz nem sokkal vizsgálat/megnézés után. Pedig nem "bántott".
7/10 anonim válasza:
Nekem nem voltak fájásaim mikor megnézte, de mire hazaértem a kórházból, már lettek :)
8/10 anonim válasza:
Nekem a saját dokim 2x nézett volna, de végül nem csinálta meg, mert teljesen zárt volt a méhszáj és nem akart kínozni. Következő, azaz 3. alkalommal az ügyeletes doki volt, na az már megcsinálta a vizsgálatot így is, meg is szültem 10 órával később.
9/10 anonim válasza:
Én 4 napot túlhordtam, és már 3 ujjnyira nyitva voltam. A doki mondta is, hogy ettől majd megindul. Úgy is lett, pedig nem is fájt. De én már örültem neki.
10/10 anonim válasza:
Szia! Én 10 napot hordtam túl, ezalatt 5x nézték. Egyszer még a 38. héten is. Nem indult be tőle. A babád tudni fogja mikor érkezzen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!