2,5éve szültem császárral, most megint babát várok. Mennyi az esélyem a sima szülésre, ha az elsőnél nem tágultam, és ezért kellett műteni?
Jo, megertem, hogy a csaszar nem jo elmeny, de azert a sima szules sem konnyu, sot. Szerintem semmit sem vesztettel es ne legyel elkenodve, mert sokaknak nem adatik meg egy egeszseges baba es orulhetunk, hogy minden rendben volt. Senki sem ugy all neki, hogy csaszar lesz, de ha egyszer az lett belole vmiert, miert olyan nagy baj? Ezzel egyutt lehet elni, egy beteg gyerekkel (aki pl. oxigenhiannyal szuletett, mert eroltettek a termeszetes szulest) nagyon nehez lelkileg, testileg, mindenhogy. Szerinted a sima szules miert jobb? Ilyenen miert keseredsz el? Sok ember van, akinek nem is lehet gyereke, ti meg egeszsegesek vagytok. Ezt kell ertekelni.
Csaszaros
Szia!
Én is 2,5 éve szültem császárral.
A 2. babát nagyon szeretném természete úton világra hozni, de ha nem sikerül,akkor sem keseredek el.
Azt mondta a dokim,akiben maximálisan megbízom,hogy inkáb császárra készüljek, de ha minden megy a maga útján, csak azért nem műt meg, mert az első az volt.
Elviekben tehát nem kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!