Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2,5éve szültem császárral,...

2,5éve szültem császárral, most megint babát várok. Mennyi az esélyem a sima szülésre, ha az elsőnél nem tágultam, és ezért kellett műteni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 22:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Másfél éves a kisfiam,most kezdtünk bele a kistesóba!Kisfiam császárral született! Oxival indítottak de 2nap múlva tágultam csak ki két ujjnyira akkor burkot repesztettek de még fél napot vártak és így lett császár! Ezek szerint akkor nekem sincs esélyem normál szülésre!
2011. febr. 12. 11:07
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Most azért elkenődtem. Nekem nem volt sürgősségi császárom,egész terhességem alatt meg sem fordult a fejemben hogy császározni fognak. Végig teljesen zavartalan terhességem volt,nem tolt semmi bajom. Több mint 1hetet még ráhúztunk,és majdnem 5kgos lett a lányom. Nem vagyok cukros,sem magasvérnyomásos. Indított szülésem lett volna,mert a babának nem akaródzott megszületni. De a kórházba menetelem előtti éjjel jöttek a fájások,és elment a nyákdugó. Bementünk a kórházba. A magzatvizem nem folyt el,így burkot repesztettek. 16órát vajúdtam,az orvosok szerint a baba nagy súlya ellenére is képes lettem volna a hüvelyi szülésre. De nem tágultam,alig több mint 1ujjnyira. A vége felé már az ájulás határán voltam,szerintem azt sem tudtam mit csinálnak velem.
2011. febr. 12. 12:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Én nem kételkedtem, hogy nem adhatnak oxit másodszorra, csak nem tudtam, és meglepődtem, illetve leginkább megkönnyebbültem... Nem volt túl jó élmény. Az én dokim nagyon a természetes szülés híve, ami nálam nem feltétlenül jó. Így már most nagyon félek, nehogy bajunk essen.
2011. febr. 12. 15:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Jo, megertem, hogy a csaszar nem jo elmeny, de azert a sima szules sem konnyu, sot. Szerintem semmit sem vesztettel es ne legyel elkenodve, mert sokaknak nem adatik meg egy egeszseges baba es orulhetunk, hogy minden rendben volt. Senki sem ugy all neki, hogy csaszar lesz, de ha egyszer az lett belole vmiert, miert olyan nagy baj? Ezzel egyutt lehet elni, egy beteg gyerekkel (aki pl. oxigenhiannyal szuletett, mert eroltettek a termeszetes szulest) nagyon nehez lelkileg, testileg, mindenhogy. Szerinted a sima szules miert jobb? Ilyenen miert keseredsz el? Sok ember van, akinek nem is lehet gyereke, ti meg egeszsegesek vagytok. Ezt kell ertekelni.

Csaszaros

2011. febr. 12. 18:17
 15/16 anonim ***** válasza:
utolsonak igaza van...ne kell ezert elkeseredni...a 2. babanal meg legalabb tudod hogy mire szamithatsz
2011. febr. 12. 18:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 2,5 éve szültem császárral.

A 2. babát nagyon szeretném természete úton világra hozni, de ha nem sikerül,akkor sem keseredek el.

Azt mondta a dokim,akiben maximálisan megbízom,hogy inkáb császárra készüljek, de ha minden megy a maga útján, csak azért nem műt meg, mert az első az volt.

Elviekben tehát nem kizárt.

2011. febr. 12. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!