Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után fájt valakinek a...

Szülés után fájt valakinek a bal oldalon a bordája alatt?

Figyelt kérdés
2 éves a lányom és idönként fáj és görcsöl.Mi lehet?
2011. febr. 11. 18:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem két év eltelte után már nem lehet a szüléstől, menj el orvoshoz, általában ha bal oldalon fáj a hasad akkor az valamilyen gyomorprobléma szokott lenni.
2011. febr. 11. 19:08
 2/7 anonim ***** válasza:

régebben voltak olyan drasztikus modszerek szuléskor,hogy a novérek a terhes anya hasán konyokoltek szulés kozben,hogy jobban kijojjon a baba.Az én tesomnak is igy torték el a kulcscsontját,amire csak édesanyám akkor jott rá,mikor a tesom már 2éve s volt.

Nem volt nehéz szulésed?

Mondjuk én még most ezt neked megmondani nem tudom,mert csak májusban fogok szulni,de majd akkor megírom a tapasztalataimat...udv.: Bia :)

2011. febr. 11. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

2 év után én sem gondolnám hogy a szülés miatt lehet. Egyébként bal bordaív alatti görcsös fájdalom leggyakrabban epekőre utal. Irány a doki + hasi UH.

2011. febr. 11. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Bal oldali bordatáji fájdalom az a gyomorra utal.

Nem hinném, hogy a 2 évvel ezelőtti szüléshez lenne köze.

(a jobb oldali görcs utal epére)

Nekem volt egy 21.hetes szülésem, és akkor a doki úgy belémkönyökölt, hogy a beleimet elrendezte, utána másfél napig hasmenésem volt. Aztán elmúlt.

Azóta szültem már kétszer, az elsőt úgy nyomták ki belőlem, de semmi utóhatása nem volt.

2011. febr. 12. 14:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Rám is könyökölt az orvos mert a kicsinek elakadt a válla.Lehet,hogy akkor sérült meg valami?
2011. febr. 12. 15:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja ultrahangon voltam,de nem találtak semmit.
2011. febr. 12. 15:16
 7/7 Tóth Tímea 2 válasza:

Kérdező! Ez a poszt már régi viszont t nekem ugyanez a panaszom 4 éve szültem de most erősödik és rosszabb mint szülés után. Erős görcs,lüktet, zsibbadás a bal borda résznél ami nem múlik.

Szülésnél hasamba könyökölt a doki hogy segítse a szülést.

Nem találtak semmit eddig.

Kíváncsi lennék hogy neked ki e derült hogy mi okozza a fájdalmat!

2024. máj. 27. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!