Szülésinditás? Tapasztalatok?
Én is így voltam.Tiszta ideg voltam a hétvége miatt.Aztán a fiam mégis szerdáig húzta,de úgy hogy kedden már 15 perces fájásaim voltak.Szerdán hajnalban mentem be,3 ujjnyira nyitva.Emiatt összeteszem a kezem hogy otthon ennyit kihúztam.Aztán a kórházban egy óra alatt "végeztem".Oxitocint kaptam és burkot repesztettek.Első babám és 25 vagyok.
Ne aggódj minden rendben lesz!
Engem oxival inditotak.
masodszorra sikerult is 2ujnyira nyilni,burokrepesztes,na onnatol felporogtek az esemenyek.
hatha addig beindul magatol.drukk
Nekem zselével indították 40hét+5. napon, nagyon gyorsan, nagyon intenzív fájásaim lettek tőle, kb 7 órával később született meg a lányom, addig 2-perces fájások :))) Volt egy lány, akinek ugyanakkor adták be, mint nekem, egy órán át voltak fájásai, aztán semmi, rá egy hétre szült. Szóval változó.
Szerintem az a legjobb, ha magától indul be; addig, ahogy az egyik előttem szóló írta, próbáljatok szexelni :)
Nekem a 42. héten indították meg, burokrepesztés+oxitocin.
Rá fél órára olyan erős fájásaim voltam, hogy azonnal kértem EDA-t. :) A burokrepesztéstől számított 9 óra múlva a karomban volt a kislányom! Természetesen sikerült megszülni, pedig jó nagy baba volt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!