Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésinditás? Tapasztalatok?

Szülésinditás? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
40+4 hetes vagyok. 3 napot töltöttem a kórházban, vizsgálgattak, illetve vártunk a szülés beindulására, de semmi. Minden leletem jó, nincs miért császározni. Doki azt mondta, hogy 1 hetet várunk és hétfőn zselével, burokrepesztéssel meginditják a szülést. 1 ujjnyira van nyitva a méhszájam, fájásom zéró, magzatviz tiszta, semmi jele hogy kiakarna bújni a baby. Most hétvégére haza engedtek - naponta megyek CTG-re, magzatviz vizsgálatra - és vasárnap be kell feküdnöm. Annyi még, hogy 38 éves vagyok és első babát várom. Mik a tapasztalataitok? Mire számithatok?
2011. febr. 11. 12:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Engem oxitocinnal indítottak,két nap múlva tágultam ki 2ujjnyira akkor repesztettek burkot! Onnan felpörögtek az események! Megkaptam a beöntést,előkészítettek,még órákat vajúdtam brutális fájásokkal de a végén császározni kellett! 52órát vajúdtam összesen! Burokrepesztés után fognak intenzívebbé válni a fájások!
2011. febr. 11. 12:43
 2/11 anonim ***** válasza:
lépcső, szex.
2011. febr. 11. 12:49
 3/11 A kérdező kommentje:
Upsz, az nagyon durva lehetett. Köszönöm a választ.
2011. febr. 11. 12:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam.Tiszta ideg voltam a hétvége miatt.Aztán a fiam mégis szerdáig húzta,de úgy hogy kedden már 15 perces fájásaim voltak.Szerdán hajnalban mentem be,3 ujjnyira nyitva.Emiatt összeteszem a kezem hogy otthon ennyit kihúztam.Aztán a kórházban egy óra alatt "végeztem".Oxitocint kaptam és burkot repesztettek.Első babám és 25 vagyok.

Ne aggódj minden rendben lesz!

2011. febr. 11. 12:50
 5/11 A kérdező kommentje:
Úgy legyen. Köszönöm a választ. :-)
2011. febr. 11. 12:53
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem oxival inditotak.

masodszorra sikerult is 2ujnyira nyilni,burokrepesztes,na onnatol felporogtek az esemenyek.

hatha addig beindul magatol.drukk

2011. febr. 11. 12:59
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem zselével indították 40hét+5. napon, nagyon gyorsan, nagyon intenzív fájásaim lettek tőle, kb 7 órával később született meg a lányom, addig 2-perces fájások :))) Volt egy lány, akinek ugyanakkor adták be, mint nekem, egy órán át voltak fájásai, aztán semmi, rá egy hétre szült. Szóval változó.

Szerintem az a legjobb, ha magától indul be; addig, ahogy az egyik előttem szóló írta, próbáljatok szexelni :)

2011. febr. 11. 13:05
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat lányok, aranyosak vagytok.
2011. febr. 11. 13:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap kérdeztem az orvosomat, hogy hogyan csalogassuk ki a kislányunkat? gyakori házaséletet és sok lépcsőzést javasolt. :) Szóval mi is hétvégén ezen fogunk dolgozni, mert nem szeretném, ha be kéne feküdnöm. Pláne, hogy nálunk ha minden oké, akkor csak a 42. héten indítják meg. :S
2011. febr. 11. 13:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem a 42. héten indították meg, burokrepesztés+oxitocin.

Rá fél órára olyan erős fájásaim voltam, hogy azonnal kértem EDA-t. :) A burokrepesztéstől számított 9 óra múlva a karomban volt a kislányom! Természetesen sikerült megszülni, pedig jó nagy baba volt! :D

2011. febr. 11. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!