Szülés után erőltetik már a szülő ágyon a pisilést?
mert akárhogy nézem, nem menne még max 1-2 óra után míg a duzzanat lemegy? Vagy csak nekem tűnik erőltetésnek, h azonnal pisilni tudni kell?
Illetve egy másik kérdés: ha lemondtam a védőnőt, és elköltözöm akkor a másik lakhelyen már nem is lesz vagy ott is le kell mondani?
38H köszönöm.
Szia!
2 hete szültem és nem erőltették a pisilést,sőt a nagy wc-t sem.2 órát pihentem a szülőágyon,aztán átvittek a szobámba.Ott is 2 órát pihentem amikor a nővér elkísért tusolni.Azt mondta ott próbáljam meg,mert víz mellett könnyebb.Hát nekem nem ment és nem volt belőle semmi gond.Csak este tudtam pisilni,viszont 4 nap után sem volt székletem és erre adtak olajat.Nem csináltak belőle nagy ügyet,itthon aztán ment minden mit a karikacsapás :)
Szia!Én három gyereket szültem,a szülőszobai 2 órás megfigyelés után kellett volna pisilni.Az első kettőnél nem sikerült,jött a katéter,de a harmadik szülésemnél sikerült.
A pláne az volt az utolsó szülésemnél,hogy szülés közben hozta a szülésznő az ágytálat,hogy pisijek.Úgy alámrakta,hogy csak na.Gondolhatod,inditott szülésem volt,már ment az oxi,meg burokrepesztés is megvolt,egybefüggő fájásaim voltak,és ő még alámrakta azt a kemény tálat.
2 perc után úgy vágtam le az ágyról,kihuztam,mondtam a férjemnek,inkább katéterezzen meg,mert ezen nem birok feküdni.Persze meg sem éreztem mikor csinálta,mert olyan erős fájásaim voltak.
Kérdeztem ezt miért kell szülés közben,azt mondta,mert a telt hólyag fájásgyengeséget okoz.
Ez Siófokon történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!