Dicsekedhetek a kis babámmal?
:DDDDDDD Azt mondja külöMbség és még ő kritizálja más helyesírását! :DDDD
kérdező: nagyon cuki a kiscsaj, nagy huncut lesz, az már látszik most is! :) Jó egészséget Nektek!
Szia!
Gratulalok a tunderkedhez,gyonyoru kisbaba!:)
Az en Millikem is pont december 23.-an szuletett New Yorkban,pont tegnap toltottuk be a 6.hetet!:)10.05h-kor szuletett!:)Sok egeszseget es boldogsagot kivanok nektek!
Nagyon cuki s gratulálok!
4 gyerkőc anyukája
Jaj, hát nagyon szépséges leányka! Micsoda komoly, nagylányos arckifejezése van!
Hát, büszke is lehetsz rá, nem csoda hogy dicsekszel vele! :)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek :)
Büszke is vagyok rá. :)
A külföldi anyukának tiszta szívből gratulálok és persze mindenkinek.Annak is gratulálok aki kritizálta a kérdést és a helyesírásomat!Sajnos a baba nem tehet róla,hogy ilyen anyja van,de majd visszakapja az élettől a rossz indulatot.Én csak nevetek rajtad,hogy te szóltad meg a helyesírásomat,miközben nem látom,hogy valahol valamit is rosszul írtam volna,de azt látom,hogy te igen :)
Azt tudom,hogy mindenkinek a saját babája a legszebb,nekem is az enyém a legszebb,de merek vele dicsekedni.Te lehet nem mertél, az meg a te saját problémád!!!
Gratulálok a gyönyörű Tündérkédhez!Formás,igazán szép kisbaba!Remélem az enyém is ilyen csodaszép lesz:))Májusban kiderül:))Jó egészséget és sok-sok boldogságot!
25 hetes km
nagyon cuki! :)
az enyém is dec. 23-án született, de ő már 2 éves is elmúlt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!