Valamit nagyon nem értek én. Hogy is van ez? Teljesen összezavarodtam!
Első babás vagyok.
Most hogy is van, hogy ha császárral szülök, akkor nem kell szülőszobát választanom? Mint például ez: [link]
Akkor a császár után hova jutok?
A vajúdás időszakára is más szoba van, mint a szülés utánra?
Szeretnék a császár után olyan szobát, aminek van külön fürdőrésze. És amiben egyedül vagyok. Vagy császár esetén természetes, hogy nem tesznek össze mással?
Bocsi a sok kérdésért. :)
Nem értem, mire gondolsz:)
Császározni nem a szülőszobán fognak, hanem a műtőben. Vajúdni vajúdhatsz a szülőszobában, de valószínű ha úgyis császár, akkor nem ott töltöd az idődet.
Szülés után kórterembe kerülsz, a gyermekágyon van egyágyas alapítványi szoba, ha jól emlékszem napi 9000Ft-ba kerül.
Amit belinkeltél, az egy szülőszoba, ott vajúdsz, majd szülsz, nem pedig egy kórterem (sajnos:D)
Számomra nem derült ki, hol fogsz szülni. Talán a Bajcsy-ban?
Én a Jánosban szültem, ott nem voltak a császárosok megkülönböztetve. A szülés részét nem tudom (mármint császárral), de szülés után ugyanúgy feltolták őket a kórterembe, de lehettek külön szobában is, ha volt üres (fizetős) szoba.
Nekem sima szülésem volt, a szülőszobában vajúdtam és szültem, utána mentünk a kórterembe. Akkor nem volt szabad, fizetős szoba, de egy utánam (két nappal) császárral szültnek már jutott!
Te már előre tudod, hogy császárral fogsz szülni?
Ohh, ne má!! Akkor lecsúszok erről a szobáról?
egyébként ha császároznak, akkor előtte vajúdni is kell, hogy a babát ne érje akkora stressz, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!