A nyákdugó hány napig távozik, s ez egyáltalán az volt vagy mi lehetett? (bőv. Lent) 40. hetes km.
Mára vagyok kiírva. Hétfőn távozott a nyákdugóm, olyan fehér nyálkás nyúló valami formájában egy csomóban volt reggel ébredés után a bugyimon. Aztán kedden voltam vizsgálaton, azt követően volt kis vérzés, amire az elősző vizsgálatkor felhívták a figyelmem, s pont olyan volt, mint akkor. Szerdán átlátszos, ugyanolyan állagú valami távozott belőlem. S tegnap hajnalban picit véres volt a wc papír pisilés után. Többször kijártam wc-re, s volt, hogy a nyákdugóhoz hasonló véres valami távozott belőlem, s egyszer egy kis foltban a tisztasági betétem is véres lett, s néha, nem minden wc-zés során, távozik ilyen a hüvelyemből. Dec. közepén egy ujjnyira voltam kitágulva, s kedd óta bő két ujjnyira vagyok. Azóta nem nézték a méhszájamat.
Tegnap hajnalban nagyon erős jóslóim voltak. Úgy 3 és fél 5 között, de rendszertelenek voltak a fájások, s azt követően elmúlt. A derekam s hátam is szakadt lefelé. Ma néha voltak mensi szerű görcseim, de hamar elmúltak, s gyengébbek, mint tegnap. A hátam s derekam nagyon gyakran fáj, s iszonyatosan szakad lefelé. De még mindig semmi. Ha ez a nyákdugó volt, s ilyen tünetekkel szerintetek meddig húzhatom ki? Nektek hasonló tapasztalat?
Ha volt, mikor szültetek?
Hát akkor te jól megszenveded ezt a babót:( Nekem hajnal 1-kor jött ki a nyakdugó és Du. fél négyre meglett a lányom.
Könnyű szülést neked
Sziasztok!
Az utolsó két választ már nem sikerült elolvasnom. Január 30.-án reggel 10 órakor megszületett a kisfiam, 3400 grammal, s 52 cm-rel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!