Rosszul esne ha a ferjed nem kiser be a korhazba?
Egy eve ezen a napon pakoltam osze es masnap vonultam be a korhazba inditasra.Akkor derult ki hogy a parom nem kiser be,igy anyuval mentem.
Akkor nem tunt olyan remesnek de igy viszagondolva...
foleg mikor a nover mondta hogy adjam ki a privat cucom es bucsuzak el a ferjemtol..de o nem volt ott csak anyum.
El tudott volna kiserni csak nem akart.
valaszt nem adott ra miert,csak sejtem mi volt az ok.
Hát nem tudom... A férjem más, mint a párod, meg sem fordulna a fejében olyan, hogy nem jön be velem, ez alap. Alig várja már, hogy mehessünk, minden nap kérdezi, na, mikor megyünk:)
Nekem biztos, hogy rosszulesne.
Ha már egy éve volt, akkor miért töröd rajta most a fejed?
Azóta nem beszéltétek meg?
Rosszul esne??
Hú, hát ez nálunk elképzelhetetlen.
Eddig két apás szülésünk volt, mindig is arra készültünk, és nagyon jó volt így együtt.
Még egy szülésünk lesz remélem, egyetlen ok, hogy ne legyen ott, ha nem ér oda, bár eddig szerencsénk volt az időzítéssel (éjjel és hajnal), együtt mentünk mindig.
Nagyon sajnálom. Csak azt nem értem, hogy már egy éve volt, és nem beszéltétek meg azóta sem?
Nem torom rajta a fejem csak most ujra elojottek a dolgok.
lehet en vagyok csak most ilyen erzelgos,jon az elso szulinapja es nosztalgiazok,most ez a negativ dolog juott eszembe.
Apas szulesrol szo sem volt,illetve az elejen igen de elvetettuk a dolgot.
nem beszeltuk meg...lehet ra kellene kerdeznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!