Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal tegnap este úgy döntöttünk hogy szeretkezünk egyet, de ő nem volt hajlandó óvszert húzni, és én meg rosszul vagyok a fogamzásgátlóktól (25 vagyok) és a f. Gátlók miatt már voltam is kórházba mert nem bírja a szervezetem. Elmondjam neki?
Utolsónak: még nem tudja a barátja, épp az a kérdés, hogy elmondja e neki?!
Szerintem amugy mar aznap el kellett volna mondanod neki ott helyben, lehet akkor megértőbb lett volna, de tény hogy elég nagy bunkó :P !
Én mint hím egyed úgy érzem a védekezés az én feladatom is, nem csak a partneremé.
Mivel nem szedhet tablettát ezért óvszerrel védekezünk. Nem tudom a pasidnak mi a problémája vele, mindenesetre ebből is látszik, hogy ha valami baj történne akkor mennyire számíthatnál rá...
Kedves kérdező,
ha a barátod annyira bunkó, hogy "nem hajlandó" óvszert húzni, miközben te nem bírod a fogamzásgátlókat, akkor szerintem ne sok időt fecsérelj rá tovább. A védekezés az ő feladata is. És igen, mondd el neki. Ha pedig nem érti, akkor menjen a francba. Miféle ember az ilyen, hogy rád hárítaná a felelősséget, akár az egészséged árán is? Bezzeg dugni, azt akarna...
Grr, milyen ideges lettem...
Biztos hogy le akarsz feküdni egy ekkora tahóval?
A következőket teheted:
Elmondod neki, lesz valami (otthagy, megérti, használtok valami mást).
Nem mondod el neki, nem védekeztek.
Nem mondod el, belehalsz a gyógyszerekbe.
Nem mondod el, otthagyod.
Nem mondod el, és ráveszed, hogy használjatok mást (bár, ne haragudj, nem hiszem hogy belemenne, mert az sem csak neked macera...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!