Mennyit adtok a dokinak? Magánrendelésre járok hozzá, (Bp. ) 7000/ alkalom, s most a végén már hetente kell menni, s fizetni, mert ott csinálja a ctg-t.
Amennyit tudsz,az én orvosom nem szabja meg az árat!
ÉN 20 ezret adok neki mert sajnos többre nem futja!
De ha lenne is inkább a babóra költeném.
Remélem segítettem
22heteske
Ui:Pont attól vannak elszálva az árakkal hogy nyomja mindenki nekik a sok pénzt!!
tudom, hogy sokan mondjak, hogy a rendelesi dij 10x-et adjak, en nem fogok neki ilyen sok penzt adni. annyit kap, amennyit a szulesznom. fogadtam szulesznot, o kap majd 20-25 ezret.. a korhazban nem kell varni a ctgre, jó a korhazi ctg is, ahol a szuleszno foglalkozik velem teljesen ingyen (!) (majd szules utan fizetjuk neki a fentebb emlitett osszeget).
egyebkent siman mondhatod neki, hogy ctgre szeretnel a korhazba bemenni, az mar nem veszes tenyleg, ha helyileg kozelebb is van, akkor megcsak magyarazkodnod se kell nagyon.
(mondjuk en rosszabb helyzetben vagyok, en is felkertem a dokinom, o meg atpasszolt masik orvoshoz, mert eü okokból nem tud ott lenni a szulesnel, az uj dokit nem "fogadtam" meg, a korhazban talalkoztam vele, a maganrendelesi dija feleannyi, mint a nodokimnak, es raadasul sokkal szimpatikusabb.. ugyhogy én nagyon ugy vagyok vele, hogy lehet, hogy vegleg valtok majd arra a dokira, akit ajanlott.. csak ez szules elott kicsit :S)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!