A genitális szemölcsök lézeres eltávolításáért mennyit kell fizetni, ha NEM magánrendelésre megyek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 18:39
1/2 anonim válasza:
Sztk bőr és nemigondozóban ingyenes a szemölcslevétel, de azt meg kellene kérdezned (nyugodtan hívd fel őket rendelési időben telefonon, egy kérdésre gond nélkül válaszolnak, ha nem akarsz velük órákig tereferélni), hogy nálatok éppen milyen módszerrel dolgoznak.
2/2 anonim válasza:
ingyenesen csinálják, vagyis TBre, a helyi lézerambulanciára kell menni vele, külön a bőrgyógyászaton nem csinálnak ilyet, beutalót adhatnak, de én legutóbb már anélkül mentem és ugy is megcsinálták (nekem a taplamon volt futószemölcs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!