Vélemények dr. Sápy Tamással kapcsolatban (DEOEC)?
Hozzá járok, eddig meg vagyok elégedve vele. Akik esetleg
szültek is már nála, azok véleményére lennék kíváncsi. Mikor ment be, mennyire figyelt rátok...
Nagyon jó doki. Korrekt, kedves, figyelmes. A Páromra is odafigyelt. Ha láttam, hogy nem ért valamit, akkor elmagyarázta neki. Amíg én öltöztem, jól kibeszéltek a hátam mögött. Elmondta neki, hogy ha ilyen vagy olyan vagyok, az a hormonoktól van, és hogy eddig vagy addig tarthat, meg ilyeneket.
De kell hozzá pénztárca az tuti. Nem olcsó a szentem. De soha ilyen jó nőgyógyászom még nem volt, mint ő.
A leg tutibb doki a világon Dr. Sápy Tamás!!!!!!!!!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!! Úgy végzi a vizsgálatokat, hogy észre sem lehet venni. Emberileg is nagyon rendes! Olyan megnyerő, kedves hangja van, hogy elfelejtesz félni is amikor nála vagy. Van rád ideje, nem úgy mint a többinek, hogy gyorsan megvizsgálnak és már mehetsz is. Vele addig beszélgethetsz, amíg kérdésed van és mindenben segít. Apróság, de pl. a neved szólít és ez olyan kedves dolog. A nőgyógyásznál amúgy is kiszolgáltatott egy nő és olyan jó, hogy minden szempontból megfelel! Hozzá nem rettegek, amikor mennem kell! És ez egy nőnek FONTOS!
Szóval, mint dokit, imádom!
Ő tuti minden szempontból!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!