Akik az anyósával laknak és szülés után hazamenntek a babával, hogyan viselkedtek az anyósék velük?
Mindenbe beleszóltak? Segítetek? Megértően hagyták hogy mint friss szülök kezeljétek a helyzetett a babával?
Ilyenekre vagyok kiváncsi
Sok anyosos-babás kérdés volt már, keress rá a keresoben, nem ugyanez a kérdés, de sok válaszban kitérnek a problémára...
Mi nem lakunk egyutt, az elso hetekben állandoan kaját hoztak, felváltva anyumékkal, ez jó is volt. Aztán próbáltak belebeszélni dolgokba, állandoan kézen tartogatni a kicsit, ha sírt, ha nem, ringatni, kényeztetni, ment a vita a hozzátáplálásrol is: sajnos csak néhány hónapig tudtam szoptatni, ez nagy tragédia volt anyos szerint, de már három hónapos kortol etethettem volna bármivel...Néha volt kicsi mosolyszunet, aztán megint megvoltunk, miután megértették, hogy elsosorban én, az anyukája dontok a kicsivel kapcsolatban. Egyuttéléstol fuggetlenul adódhatnak ilyen nehézségek, foleg amiatt, hogy az o generációjuknak más volt a normális (pl. etetéssel kapcs.). Sok turelmet és nyugodt babázós napokat kívánok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!