Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csak őszinte és kultúrált...

Csak őszinte és kultúrált válaszokat várok. Hüvelyi szülés után visszanyeri a hüvely valaha az eredeti méretét, feszességét, vagy tágabb marad?

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 15:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
nekem szukebb lett,6hetesen is megjegyezte a doki.azota nem tudok tampont hasznalni,baris azta meretet nem amit hasznaltam es a sex eleje is faj neha.
2011. jan. 24. 16:19
 12/28 anonim ***** válasza:
Kislányomat 2008-ban szültem, nem vettem észre semmi változást, sőt ha valami miatt ritkábban jutunk egymáshoz a férjemmel, mintha szűkebb is lenne.... A lányom egyébként 2830 gramm volt. De szerintem teljes egészében genetika, illetve biztosan befolyásolja egyeseknél a gyerkőc mérete is.
2011. jan. 24. 16:32
 13/28 anonim ***** válasza:
2 nagy gyerek+ repedés után is is igen, lehet szűkebbre varrta doki:-))
2011. jan. 24. 19:40
 14/28 anonim ***** válasza:
Nekem szűkebb lett a párom szerint. A normál tampont alig tudtam felrakni, pedig kb 5 éve már az eggyel nagyobbat használom. Igaz, a dokim lelkiismeretesen vagy egy órát varrt.:)
2011. jan. 24. 19:48
 15/28 anonim ***** válasza:

Én sajnos tágabb lettem. És kívűlről nézve is tágabb, sztem varrhatott volna még a doki:(

De a szex így is jó.

2011. jan. 24. 22:25
 16/28 anonim ***** válasza:
70%
A belso merete nem valtozott, de kivulrol nem olyan mint volt. Sokkal nagyobbnak tunik a luk...lehetett volna meg varrni, talan a masodik utan helyre hozzak. Napokon belul szuletik a kisteso.
2011. jan. 24. 22:42
 17/28 anonim ***** válasza:

Az első után nem volt változás, a mostanit még nem tudom, majd 5-6hét múlva megírom, miben változott.

Ha a duzzanatból lehet következtetni, azt mondom megint nem változott semmit.

2011. jan. 25. 10:02
 18/28 anonim ***** válasza:
A hüvelyem nem. A "bemenetnél" 2 nap után kiesett két varrat, a doki azt mondta, nem kell, nem lehett újra varrni. Ott is majdnem a régi, csak picit tágabb.
2011. jan. 26. 06:08
 19/28 anonim ***** válasza:
Egy gyermeket szültem, párom szerint ugyanolyan, mint volt. Én sem érzek változást.
2011. jan. 27. 09:19
 20/28 anonim ***** válasza:

Páromtól én is kérdeztem. Hiszen eddig 2 szülésen vagyok túl, az első 4,5 kg, a második 4,8 kilóval született. Igaz, stoppoltak az elsőnél kb. 1,5 órát, a másodiknál is legalább 1 órát.

A dokim szerint jobb még a szülőszobán elvégezni a hüvelyplasztikát, mint utána bejönni egy külön műtétre.

A férjem véleménye szerint nem változott, sőt, lehet, hogy szűkebb lett.

2011. jan. 27. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!