Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt aki szülés után, meglátta...

Volt aki szülés után, meglátta a babáját, annyira elérzékenyült, hogy sirt a szülőágyon? Hogy végre a kezében tarthatja.

Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 14:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szia,habár engem császároztak,de miután megmutatták a kislányomat annyira sírtam hogy meg se tudtam szólalni. Még azt se tudtam megkérdezni hogy minden rendben?vagy hogy egészséges?(emiatt amúgy nagyon bűntudatom is van)de a sírástól nem tudtam megszólalni.
2011. jan. 21. 17:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát akkor én vagyok egyedül aki nem sirtam?Pedig azt hittem én is hogy fogok sirni ha megszületik.Hát megmondom őszintén,mikor kibújt végre(vákummal),örültem hogy vége van, a babának annyira nem is tudtam örülni,majd csak mikor már az őrzöben voltunk hármasban a férjemmel és a babával.Ez volt éjfélkor,aztán reggelig egy percet sem aludtam csak benne gyönyörködtem,de sirni akkor sem tudtam.
2011. jan. 21. 18:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon könnyen elérzékenyülök, úgy gondoltam, biztosan elsírom magam a kislányom láttán... de mégsem... valahogy annyira fel voltam spannolva, hogy elérzékenyülésről szó sem volt... no de másnap reggel, mikor először mentem a babáért... na akkor potyogtak a könnyeim, alig bírtam abbahagyni a sírást... :))))))))))))))))))
2011. jan. 22. 10:09
 14/17 anonim ***** válasza:
en is sirtam oromomben,meg most is kiraz a hideg ha ra gondolok.meg soha nem orultem ogy seminek
2011. jan. 23. 00:21
 15/17 anonim ***** válasza:
enyire akartam irni:)
2011. jan. 23. 00:23
 16/17 anonim ***** válasza:
amikor felsírt a lányom (császáros baba volt) vele együtt zokogtam én is.A világ legcsodálatosabb dolga anyává válni.Már 11 hónapos,de még mindig van,hogy könnyes szemmel nézem ahogy alszik.Úgy érzem ez sosem fog elmúlni.Boldoggá tesz,hogy ő van nekem.
2011. jan. 24. 07:40
 17/17 anonim ***** válasza:
zokogtam. 24 órás indítás procedúra után császár. Már azt hittem sose lesz vége, és már féltem hogy baj lesz.
2011. jan. 27. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!