Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Szent Imre kórházban a...

A Szent Imre kórházban a szülésznők jó fejek, ha kifárad az ember, segítenek?

Figyelt kérdés
2008. jan. 25. 16:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia én is ott fogok szülni és én csak jót hallottam róluk,mindenki azt javasolja ha csak tehetem fogadjak szülésznőt,a vajúdásnál sokat segít amúgy kb fél óránként néznek rád.de a legjobb ha a papa is ott van és ő is támogat,ha csak egy kézfogással vagy egy simogatással,de akkor is.Szerintem az orvosodtól kérj tanácsot ,hogy általában ő melyik szülésznővel dolgozik a legjobban,ez sokat számít.
2008. jan. 25. 19:28
 2/2 anonim válasza:

Nekem más a tapasztalatom sajnos. Egészen friss a szülésélményem-2 hetes

Az apa nem!lehet bent veled a vajúdásnál, kimehetsz sétálgatni vele, ha bírsz..én felkelni nem tudtam. A szülésznőknek egy vagy a sok közöl, akkor sem kapsz kitüntetett figyelmet, ha fogadott szülésznőd van(Nyulas Jolán), nem igazán tudnak mit kezdeni a fájdalmaiddal, a természetesség zászlaja alatt, jó sokáig hagynak szenvedni, anélkül, hogy bárhogy segítenének (jó szóval, érintéssel, vagy gyógyszerrel)talán, ha könyörögsz...Rettenetesen fellengzősek, elszálltak, és egyik-másik kifejezetten bunkó is (Picúr)-én nem a Szent Imrében szülnék, biztos van ennél jobb, kevésbé megalázó szülésznői gárda

2009. nov. 5. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!