Császár után ugyan úgy van teje az anyukának? Mikor lehet utána szoptatni? Vagy lassabban indul be?
Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 14:47
1/8 anonim válasza:
amikor tudod rögtön tedd mellre és használd a mellszívót. Szokott lenni minden kórházban "ipari" beszarás úgy fáj de nagyon jó. Tapasztalat nagyon jól megindítottam első nap 40 ml jött csak egésznap utána 2 óránként mentem fejni és 3 nap alatt 80 ak jöttek le. Azt ki ne hagyd. Nekem 3 hónapig volt sajnos csak tejem. De annyi hogy a lefolyóba öntögettem... 1 hónap után minden fejésnél 140-160 nekem nem cicizett mert bent oda adták neki a cumisüveget és nem is érdekelte a mellem. vannak tejszaporító teák és homeós bogyók én azokat is ettem és ittam.
2/8 anonim válasza:
Nálunk a kórházban nincs mellszívó. Nekem a tejem 3 nap után indult be, addig csak épphogy valamit tudott szopizni kisfiam.
3/8 anonim válasza:
Nekem nagyon nehezen indult be a tejem akármit csináltam,már a kórházban pótolni kellett!Első szoptatásra már hozták a babát.Lehet,hogy nem a császár miatt(sőt,biztos vagyok benne,hogy más volt az oka) de nem lett elég a tejem,nem használt semmi,a végén már csak fejtem(utolsó két hónapban)egy nap 120ml-t sikerült kipréselnem magamból,6hónapig ment így aztán feladtam.
4/8 anonim válasza:
Császár után a 2. napon már volt tejem, de nem sok. Kb. 2-3 hét kellett, hogy normális mennyiség legyen.
Nekem amúgy műtét után szinte egyből mellre tették, mondjuk akkor még nem akart szopizni, utána picit elvitték, de kb. 2 óra múlva megint behozták a babát, és egyből mellre tették újra.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és segítő válaszokat!
2011. jan. 19. 15:34
6/8 anonim válasza:
4. nap indult be a tejem, de annyi volt, hogy nem győztem fagyasztani! A tej mennyiségét nem befolyásolja acsászár, legalábbis a kórházban ezt mondták, az igaz, hogy van akinél lassabban indul be műtét után!
7/8 anonim válasza:
Nekem már a császár utáni második napon úgy ömlött a tejem, hogy nem győztem hálóinget cserélni. Annyit tettem, hogy rengeteget ittam, napi 4-5 litert is akár, sima teát + szoptatós teát.
8/8 anonim válasza:
Nekem is beindult a tejem, nem volt semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!