Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szül valaki február elején?

Szül valaki február elején?

Figyelt kérdés
Hogy birjátok? Nem érzitek az idő változás miatt rosszul magatokat?
2011. jan. 17. 10:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
uTOLSÓTOL KÉRDEZNÉM VAN FOGADOTT ORVOSOD ILLETVE SZÜLÉSZNŐD? mIKOR JÁRSZ CTG-RE?
2011. jan. 17. 11:50
 12/15 anonim válasza:
ctg-re holnap megyek az sztkba,fogadott dokim nincs és szülésznöt sem kerestem.Az elsö babám 15 éve szültem és volt saját dokim de rossz tapasztalatokat szereztem a másodikat 12 éve ügyeletesnél szültem Jhan Ferncben.11:47-es
2011. jan. 17. 12:00
 13/15 A kérdező kommentje:
Én is holnap megyek, de én a kórházba. Látom neked is nagyon sok idő telt el a gyerekek között. A fiamat is az Orbán László doktornál szültem igaz akkor még a Rókus korházba, de én nagyon meg voltam vele elégedve és azota is hozzá járok. Visszont szülésznőt nem fogadtam. Remélem majd találkozunk.
2011. jan. 17. 12:07
 14/15 39krisztianya válasza:

Sziasztok!Én febr 12.re vagyok kiírva,de sajna előbb lesz a szülés,még a héten.Ez a harmadik császárom, és hegvastagságom már múlt pénteken 1,6mm!!! volt,tehát kritikus. Holnap megyek ctg-re, egyébként azóta szigorúan fekszem.Szegény picikémnek muszáj előbb érkeznie, de remélem nem lesz gond... A férjem is bent lesz a császárnál, a Péterfyben lehet, ő kapja meg rögtön a babát.

Mindenkinek problémamentes szülést kívánok:

A fekvést már nagyon unó 36 hetes anyus.

2011. jan. 17. 12:36
 15/15 A kérdező kommentje:
Utolsónak sok szerencsét kivánok a babához. Ne agodj az orvosok biztós tudják, hogy nem lesz semmi gond. Tiszta szivből drukkolok értettek
2011. jan. 17. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!