Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szül valaki február elején?

Szül valaki február elején?

Figyelt kérdés
Hogy birjátok? Nem érzitek az idő változás miatt rosszul magatokat?
2011. jan. 17. 10:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én február 8-ra vagyok kiírva. Szerencsére remekül vagyok, pörgök egész nap, bár most egy kicsit álmosabbnak érzem magam a szokásosnál:)

2011. jan. 17. 10:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
17 én szülünk, jól vagyunk. Hasam már lent van. Nem fáj semmim, és csíkom se lett.
2011. jan. 17. 10:53
 3/15 A kérdező kommentje:
Hol fogtok szülni? Iszátok a málnalevél teát? Ha igen mennyit isztok egy nap?
2011. jan. 17. 10:55
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Februar 12-re vagyok kiirva,de tobb mint valoszinu,hogy csaszar lesz belole,mert melyen tapadt meg a placentam.

Eleg jol birom magam,pedig mar hatalmas a poscakom.Nem faj igazan semmim,nem vizesedek,aludni is tudok nagyreszt sot egesz nap aludnek csak a 2 eves lanyom nem igazan engedi.

Nemsokara be fognak fektetni sajnos,de valahogy tul leszunk ezen is.

Jo babavarast mindenkinek

2011. jan. 17. 11:23
 5/15 anonim ***** válasza:
77%
Én február 5-re vagyok kiírva!Elég jól vagyok,nem dagad a lábam,az ujajim talán,de azok is csak reggel.Annyi problémám van hogy nagyon sürűn kell mennem pisilni.Szoktam is bosszankodni hogy nem tudok egy nagyobb bevásárlást elintézni úgy hogy neérezzem azt,hogy mindjárt bepisilek:)!De amúgy minden rendben van.Ja Veszprémbe fogok szülni ti?????
 6/15 anonim ***** válasza:
77%

Utolsi vagyok!

Erdelyi vagyok,Marosvasarhelyen fogok szulni

7/15 anonim ***** válasza:
77%
Bocsi most mar utolso elott,vagyis 11:23-as
2011. jan. 17. 11:24
 8/15 A kérdező kommentje:
Én pesten a Jáhn Ferenc korházba. Második babámat várom, igaz az első baba már 11 éves nagyfiu, de mégis nagyon félek. Ti, hogy vagytok a félelemmel?
2011. jan. 17. 11:26
 9/15 anonim ***** válasza:
84%

Első vagyok, én Szegeden szülök.

Abszolút semmi félelem nincs bennem. Én 36 hetes korom óta szedem a homeopátiás bogyókat+ iszom a málnalevelet (napi 1-2 csészével, mikor hogy jön ki a lépés)+ minden nap tornázom vagy sétálok, az is sokat segít, meg jól is esik!

2011. jan. 17. 11:29
 10/15 anonim válasza:
Én is február elejére vagyok kiírva és Jhan Ferencben szülök, nagyon nehezen bírom állandóan fáradt vagyok nekem a harmadik babám de nem félek.A málnalevélteát én is iszom, majd meglátjuk szülésnél érdemes volt-e inni.38km
2011. jan. 17. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!