Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megrepedt a burok!? Végre...

Megrepedt a burok!? Végre elindult!?

Figyelt kérdés

Végre 3nap ráhúzással a kicsi lányom elindult a világba, várom, hogy apa elkészüljön:) Nehezen ébredős, és megyünk.

Sok kitartást, akinek még várni kell a nagy találkozást, akik meg kb most indulnak, nektek sok sok erőt.

2011. jan. 17. 02:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Könnyű szülést.Remélem már túl vagy rajta.:)
2011. jan. 17. 14:42
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Megy a DRUKK!Remélem már a karjaidban tartod... 2 gyerekes anyuka.
2011. jan. 17. 14:50
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Na azóta már bizti babázol:-)
2011. jan. 17. 15:25
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Minden jót és jó egészséget!
2011. jan. 17. 15:59
 15/20 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet?
2011. jan. 21. 13:58
 16/20 A kérdező kommentje:

Hát, végül nem 17én érkezett meg a kicsi lány, csak 18án, de akkor mint a villám, az igazi vajúdás 2óra volt, 10perc a kitolás:)

Amit magzatvíznek hittem csak cervikális nyák volt, és még az ügyeletes főorvos is azt hitte m.víz, buroksapkával. Konzílium, és mivel a másik doki nem látott szivárgást, még a fájások is eltűntek:S, kint kaptam egy kényelmes ágyat, de nem túl messze a szülőszobáktól.

Egész nap semmi sem volt, csalódott is voltam nagyon, de végül éjfélkor a kislány úgy döntött kijön.

Minden szülés előtt állónak ilyen szülést kívánok, mint amilyet nekem sikerült megélni. Nevetve, táncolva vajúdtam, észre sem vettem, amikor fáj, a kicsivel beszélgettem, hogy segítsük egymást, én lazítok, ő pedig helyezkedjen, vagy dúdoltam neki/magamnak.

Annyira nyugodtan születhetett meg, hogy fel sem sírt, csak nézelődött, és nyöszörgött egy aprót "itt vagyok, élek, sziasztok" 10/10es agparral. Nyoma sincs, hogy született, nem nyomódott meg, nem lett csúcsos, vagy lapult a fejecskéje.

"élénk" újszülött lett, kis kíváncsi, hatalmas szemekkel, hangja csak akkor van, ha éhes, de akkor nagyon. Kis mosolyalbum:)

Köszönöm a sok sok szurkolást. Akik előtte vannak, nektek is nagyon szép könnyű szülést, akik már túl vannak rajta azoknak jó babázást.

2011. jan. 25. 09:49
 17/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok a mosolygós kislányodhoz! Nagyon sok egészséget és boldogságot kívánok!
2011. jan. 25. 11:42
 18/20 anonim ***** válasza:

ha nem bánjátok kérdeznék valamit mivel ti már átestetek rajta. Hüvelyi szülés után volt valami méhtisztítás? Fáj?

köszönöm.3 hét múlva szülök.

2011. jan. 25. 11:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Méhtisztítás nem,csak varrás közben,után egy jó pár mély törlés,nem volt kellemes...
2011. jan. 25. 12:10
 20/20 A kérdező kommentje:

Szia,

Volt méhtisztítás, tocsogós betadines vattás áttörlés volt csak.

Nem kellemes az biztos. Ha a lepényt hiányosnak ítélik akkor van komolyabb küret szerűség

2011. jan. 25. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!