Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen jelekbol lehetn tudni...

Milyen jelekbol lehetn tudni hogy ez nem egy egyszeru fajas hanem elindult a szules?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
A jóslófájás nekem nem ismétlődött periodikusan, és nem is erősödött. A szülési fájás igen, ráadásul kifejezett menzis görcs volt, csak még a combomba is kisugárzott. Ha fekvésre, meleg zuhanyra nem enyhül, vagy múlik el, akkor gyanakodhatsz :)
2011. máj. 7. 15:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha sűrűsödik és nem múlik el, akkor kell kórházba menni.

Nekem egész nap voltak elszórtan fájásaim, azért délután még elmentem anyummal vásárolni, de a boltban is meg kellett állnom egyszer-kétszer mert úgy fájt.Aztán mikor hazaértünk elkezdtem nézni az órát, mikor már 2 órája rendszeresen 5 percenként voltak kb 1 perc hosszú fájásaim akkor indultunk a kórházba.Este 10re mentünk be, hajnali háromnegyed2kor megszületett a fiunk:)

2011. máj. 7. 16:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Engem a masodik gyerekem nagyon megtréfalt. A 37. héten harom perces fajasaim voltak mar hajnal 5-től. Reggel 8-kor bementem a korhazba,mert meleg vízre sem múlt el. Mikor CTG-re raktak, úgy múlt el, mintha nem is lettek volna mar több oraja rendszeres fajasaim. Haza sétaltam, és semmi. Eltelt egy hét, és megint fajasok, de mar rendszeres két percenként, és egy fajas eltartott 40 masodpercig. Ismét korhaz, na akkor mar legalabb a külső méhszaj kinyilt, de a belső nem. Haza sétaltam :). Ismét egy hét eltelt, és éreztem, hogy faj, faj, de nem annyira erőteljesen és nem rendszeresen. Mivel délutan kellett mennem CTG-re, úgy voltam vele, akkor úgyis megnéz a doki. Bevezettem a közepes fajasaimmal - amik sokkal enyhébbek voltak, mint az előző két alkalommal - és ra 3 orara a kezemben volt a fiam :). Meg tudnak mar ilyen kis pöttömként is tréfalni ezek a lurkok :D!

Én azt tudom neked tanacsolni, hogy meleg vizes fürdő, séta, és ha erősödik a fajas, akkor az mar a szülést jelenti 99%-ban.

Könnyű szülést, és boldog babazast.

2011. máj. 7. 18:29
 4/4 anonim ***** válasza:

16.49-nek.

Nekem csak a gerincem fájt egy kicsit. Egyébkét kórházban bennt feküdtem. Azt mondták mozogjak és elmúlik.( 3 napig megnéziumos infúziót kaptam. Hallották minden nap a bba szívhangját. )Majd jól lecsesztek, hogy mért nem szóltam, hogy szülési fájdalmaim vannak, mert akkor megmenthették volna, így viszont kicsi az esélye (22-23 hetes voltam). Bezzeg mikor megszülett nem mondták meg, hogy ők hibáztak, mert több mint 24 órája halott lehetett (nem tudom milyen szívhangot hallottak)egy másik orvost kerestem Pesten, (mert többet Vácra be nem teszem önszántamból a lábam)aki mindent elmondott a szövettan eredményéről. És mondta, hogy szerencsém volt, hogy megszültem, mert Vácon haza akartak engedni, akkor otthon szültem volna meg, vagy hullamérgezésben haltam volna meg.

Visszatérve a kérdésedre: én se tudtam, első baba lett volna, nálam gerincfájdalomnak nézett ki (gerincbeteg is vagyok így meg se tudtam különböztetni a szülési fájdalomtól), de egyébként édesanyám azt mondta, hogy mindhármunknál más volt a szülés jelei.

2011. máj. 8. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!