Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A párommal azt beszéltük...

A párommal azt beszéltük mikor meg tudtuk hogy terhes hogy ha szülni fog bemegyek vele a szülőszobába és most már meg azt mondja hogy ne mennyek be vele. Miért változott meg a döntése meg bánthattam e valamivel?

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 22:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

NA ez ám a finom hozzáállás. Egy gyermek születésénél az apuka nem fontos, csak az anyuka. Gratulálok.

Szerintem inkább a család a fontos, és a KÖZÖS gyermek. Ha szeretne bemenni, és jelen lenni, ahogy a gyermeke a világra jön, akkor butaság kizárni. Ha nem akar bemenni, akkor semmi gond, de ha szeretne ott lenni, miért kellene kizárni? SZámomra megdöbbentő, hogy egyesek milyen kevésre tartják a párjukat, még azt sem feltételezik róla, hogy képes felnőttként kezelni egy csodálatos helyzetet:(

2011. jan. 21. 21:00
 12/16 anonim ***** válasza:
tegnap 1751 vagyok. már bocsánat, de szülni a nőnek kell. az a minimum, ami megethető annak érdekében hogy ne legyen baj, hogy a zavaró körülményeket (hacsak lehetséges) kizárjuk. ha ő nem akarja, mit kell erőlködni? biztosan megvan rá az oka, ahogy nekem is. bár én szerencsés vagyok, mert az én férjem nem is akart bejönni. de annyira meg van tapintatos (hadnemondjam úriember), hogy ha akarna sem jönne be, ha én kérném, hogy maradjon kint. ennyi tapintatot, megértést sztem mindenki megérdemel (nemcsak szüléskor, általában).
2011. jan. 22. 07:00
 13/16 A kérdező kommentje:
tegnap reggel 6:25-kor megszületett a Kisfiam ÉS ÉN IS BENT VOLTAM A PÁROMMAL AMIKOR VILÁGRA HOZTA A FIUNKAT NAGYON BOLDOGOK VAGYUNK. köszönöm szépen mindenki válaszát.
2011. jan. 22. 16:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot és egészséget Nektek! Örülök, hogy megoldódott :)
2011. jan. 25. 20:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok, és nagyon sok boldogságot nektek:)
2011. jan. 25. 21:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is Gratulálok,és Sok egészséget mindhármótoknak!majd mond a párodnak,ha lesz egy pici ideje írja le nekünk,hogy milyen volt a szülés!
2011. jan. 25. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!