Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan, akinek a...

Van itt olyan, akinek a szexre, bábakoktélra vagy esetleg egy kiadós lépcsőzésre indult be a vajúdás?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mennyire időre rá?
2009. febr. 1. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a bábakoktélt nem próbáltam.De a másik kettő semmilyen hatással nem volt a szülés megindulására.
2009. febr. 1. 11:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szex es a lepcsozes onmagaban nem segitett, tekintve, hogy nagyon rendben volt aszexualis eletunk a terhesseg alatt is, szulesig tulajdonkeppen majd minden nap voltunk egyutt, megsem szultem hamarabb. A lepcsozes is resze volt az eletemnek, emeleten lakunk, nem tudnam osszeszamolni, hogy egy nap hanyszor maszom meg a hazat, foleg, hogy kutyank is van, igy a lepcsozesek kombinalva voltak nagy setakkal is. a vegen kaptam a babakoktelos tanacsot, ketszer probaltam ki. Elsore egy hasmenesen kivul semmi sem tortent, de megmaradt fel uveg ricinus es nehany nappal kesobb hatalmas undorral megittam ismet. Nem akartam korhazi inditast. Delutan 4 korul ittam meg, akkor alig volt hasmenes, nem ereztem semmit. Este meg setaltunk egy hatalmasat, maj baratokkal talalkoztunk. Alig ertem haza es elfolyt a magzatviz ejfel utan. Valszeg a koktel miatt volt, de lehet, hogy mar anelkul is megindult volna. Szerencses voltam, mert akkor meg teljesen zart voltam ugyan, fajasok nem voltak. Haromkor kezdodtek, egybol ket percesek, intenziv volt es kimerito, de hatkor mar megszuletett a fiam.
2009. febr. 1. 12:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A masodik valaszolo vagyok. Anyosom utolag meselte, hogy amikor o szulte a ferjemet es a testveret, akkor mindket gyereket tulhordta ket hettel es a dokija ezek utan mindket esetben ricinust itatott vele. Ugy emlekszik, hogy neki is fel decit kellett innia belole es mindkettonel ez inditotta be a szulest, legalabbis egy napon belul megszulettek a babak. Es mindez korhazi keretek kozott tortent, tehat valoszinuleg akoriban elterjedtebb volt ez a modszer.
2009. febr. 1. 12:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Na, akkor probálkozom majd a ricinussal. 39+1 napos terhes vagyok, jóslófájásaim alig vannak, és teljesen zárt a méhszáj. Én sem akarom túlhordani vagy megindíttatni, így valami természetes módszert keresek. Köszi a válaszokat!
2009. febr. 1. 12:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sajnos nálam semmi nem vált be. Betöltöttem a 40.hetet, a baba feje nincs beékelődve, zárt vagyok:-((megittam a bábakoktélt ma du. azóta csak rohangálok a wc-re,de semmi más:-(((Próbáltam a lépcsőt, sétát, túrát, füszeres,csípős kaját, szexet, melegvizes fürdőt...semmi:-(( A babám már nagyon nagy és még két hét múlva indítják...

Őszintén remélem,hogy neked bejön valami!!!!!

2009. febr. 1. 19:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Korabbi valaszolo vagyok es az utolsonak uzenem, hogy vard csak meg a holnap reggelt! :-)

Termeszetesen a ricinus sem garancia semmire, de kulfoldi oldalakon nagyon utana olvastam mielott en kiprobaltam es hatalmas aranyban, kb az esetek 80%-ban 1-2 napon belul tenylegesen megindul a szules. Es altalaban burokrepedessel kezdodik, tehat a viz folyik el, allitolag azert, mert a hascsikaras a mehet is ingerli, ami igy kemenyedni kezd, osszehuzodik es a szulesre keszenallo mar gyengebb magzatburok ettol konnyen megreped. Tehat elvileg mar csak akkor segit, ha minden feltetel adott arra, hogy a baba megszulessen es egyebkent is szules kozeli allapotban van mar a szervezet.

Mint irtam, nekem sem egybol jott a hatas, elso probalkozasra semmi, par nappal kesobb en is delutan ittam meg es ejfel korul folyt el a viz.

Szoval minden eselyed megvan, ha viszont megsem indulna meg ma, akkor gondolj arra, hogy a babanak meg bent kell maradnia, a testetek meg nincs keszen a szulesre, szuletesre. Maximum akkor teszel meg egy probat par nap mulva.

Ha egyszer szules utan erre jarsz, akkor ird meg, hogy mi tortent!

2009. febr. 1. 19:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem meg 6 napom van a kiirt idopontig, de mar nagyon turelmetlen vagyok. A kiirt idopontot mindenkepp megvarom a ricinussal, de aztan teszek egy probat.
2009. febr. 1. 20:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a terhestornától folyt el a magzatvizem. Viszont fájásaim nem voltak. Oxitocint kaptam infúzióval, hogy meginduljon. Azt mondják, hogy így jobban fáj, bár nekem nincs összehasonlítási alapom. Mindenesetre varrással együtt 3 óra alatt megvolt. Nem kell félni, ha esetleg erre kerülne a sor akkor sem.
2009. febr. 2. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!