Császár után menyivel éltetek házas életet? És milyen
volt? Nem fájt?
Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 23:17
1/8 anonim válasza:
Császár után is tanácsos kivárni a 6 hetet.
A mozdulatokkal pedig óvatosan egy darabig.
2009. jan. 31. 23:20
2/8 anonim válasza:
Igen minimum várj vele 6 hetet ha továbbra is fáj akkor még tovább is
2009. jan. 31. 23:24
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!Betöltöttem m 6 hetet de nem merek nekiálni mert félek hogy fájni fog!!Nem volt könyű szülésem és minden fájdalmat kerülni szeretnék!!!
2009. jan. 31. 23:28
4/8 anonim válasza:
Én császár után négy héttel kezdtem.Persze fájt kicsit, de inkább lelki probléma volt, mivel szörnyű szülésem volt, sürgősségi császárral lett végül befejezve vészhelyzet miatt.De mivel nem akartam húzni az időt, mert szerintem annál rosszabb és a férjemet is nagyon szeretem, ezért nem vártam sokáig.
2009. febr. 1. 07:19
5/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem is sűrgősségi császárom volt, és 6 hetet vártunk utána. De nem élveztem. 4 hónapos a kisfiam és most jutottunk el odáig, hogy megint élveszem a szexet. Eddig mindig fájt.
2009. febr. 1. 10:52
6/8 anonim válasza:
Én hüvelyi úton szültem, és 5 hét után már szeretkeztünk, pedig nagy gátmetszésem volt, 15 öltéssel. Császáros barátnőm 4 hetet várt. A fájdalom jórészt lelki eredetű. Mivel félünk tőle hogy fájni fog, nem lazulunk el. Amíg ilyen jellegű félelmeid vannak, inkább csak bújjatok össze, kényeztessétek egymást, aztán majd alakul. Nekem is kellemetlen volt eleinte, de most 8 hét után, olyan mintha nem is szültem volna.
2009. febr. 1. 11:21
7/8 anonim válasza:
Szülés után nem csak a külső sebek miatt ajánlott megvárni a 6 hetet.A méh falán ott ékeskedik egy nagy seb,ahonnan leválik a méhlepény.Ennek idő kell amíg teljesen begyógyul,sokszor még 6 hét is kevés.Jobb nem kitenni magunkat a fertőzés kockázatának.
A férjed pedig először is rád legyen tekintettel,erről is szól a jóban-rosszban.Én nem gondolom,hogy a szeretetet csak ebben a formában lehet kifejezni,szerintem nem sok köze van hozzá.Pontosan azért mert szeretjük a másikat,azért próbáljuk mindig az érdekeit a magunké elé helyezni.Gondolom megért a férjed,és azt szeretné Ő is,hogy gyógyulj meg mihamarabb,és nem az Ő vágyai a fontosabbak ennél.Csak óvatosan kezdjétek,legyen nagyon gyengéd.Ha nagyon fáj,valószínű várnotok kell még.Ezt meg lehet érteni szerintem egy férfinak is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!