Szülés után kérjem magam mellé a babát vagy csak szoptatásra? Kiváncsi vagyok a véleményekre és az élményekre?
Szia! Nekem is első baba lesz és én is hasonló dilemmával küzdök. Bár nagyon erősen hajlok afelé, hogy velem legyen. A sógornőm mesélte (és láttam is), hogy vele volt és neki ez sokkal jobb volt, mintha külön lett volna. Minden rezdülésére figyelt és sokkal könnyebben boldogul már otthon is. 6-an voltak egy szobába, de abszolút nem zavarta a többi kisbaba. Ő is azt mondja, hogy sokkal jobban tudott így pihenni, hogy vele volt, mert amúgy állandóan csak ment volna meglesni. És azt látta a többi kismamánál, akiknél nem volt kint a baba, hogy semmivel sem pihentek többet, vagy jobban. És egy élmény volt, hogy fél naposan a kezemben tartottam a lányát! :)
Bár anyukám is lebeszélni igyekszik, mert hogy szerinte nehezen boldogulnék a picimmel, vagyis nem fogom tudni ott egyedül, hogy hirtelen mi a baja. Én meg erre: na és? akkor keresek egy nővért.
Nekem lesz segítségem itthon, anyós, anya. Szóval nem érdekel, hogy szülés után mennyire leszek fáradt, vagy mennyire nem tudom magam kipihenni a kórházban. Végtére is, ha belegondolsz, itthon sem fogsz tudni nagyokat aludni. legalábbis az elején nem.
Na kicsit hosszúra nyúltam. Bocsi! És nem rábeszélni akartalak, hisz neked kell érezned, hogy neked melyik a jobb. És 99%-ban már döntöttem. :) ( a maradék 1% attól függ, hogy szülök).
22 hetes kismama
Szia! Megint én vagyok, a 22 hetes kismami. Mivel nekem is volt egy ilyen kérdésem régebben, ezért gondoltam belinkelem, hogy ha van kedved elolvasni! Minden jót! És boldog babavárást!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
sziasztok! én éjjel 1 óra körül kerültem a szobámba, behozták a kisfiamat, együtt voltun egy fél órát, aztán elvitték, én meg aludtam. de 5 órakor már hozták is szopizni.
csak az első napon volt az, hogy szopikra és délután volt velem, mert egy egész napot vajúdtam és iszonyúan kivoltam. de aztán együtt voltunk éjjel nappal és szépen össze is szoktunk. és biztos voltam így benne, hogy csak tejcsikét kap enni és nem adnak neki teát, tápszert kedvességből az újszülött osztályon.
nagyon jó volt így, mert bár a szobatársak miatt iszonyúan fáradt voltam (semmit sem aludtam - 1 hétig voltunk benn), a kicsimet imádhattam, szeretgethettem egyfolytában cicizhetett (nagyon nagyon kevés volt a tejem) és amikor hazamentünk, simán ment minden kettecskén. mert nem volt társaságunk, csak apa esténként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!