Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mindenki szédül...

Szülés után mindenki szédül és hányingere van?

Figyelt kérdés
2008. jan. 23. 11:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 2x szültem, a császár után émelyegtem egy kicsit.A természetes szülésnél meg volt vérveszteségem, akkor kb 2 óra múlva akartam felállni, de elájultam. Amikor ujra vizszintbe tettek, rögtön magamhoz tértem. Néhány órás pihenés után minden visszaállt a normálisra.
2008. jan. 23. 12:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az égvilágon semmi bajom nem volt. Kifejezetten nehezemre esett feküdni addig, amíg muszáj volt. (Amikor nem látta a nővér, fel is keltem.) Semmi szédülés, semmi hányinger, cserébe viszont farkaséhes voltam. Annyira el voltam dobva attól, hogy megszületett a fiam (nem győztem nézegetni, gyönyörködni benne), hogy még azt sem éreztem, hogy fáradt vagyok. Pedig éjjel szültem, reggelre lett meg, de nappal utána egy percet nem aludtam. De még ezt sem éreztem meg. Szóval én nagyon jól voltam szülés után.
2008. jan. 23. 13:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én kétszer is kiterítettem a szülőágyra...:S Gondolom normális, mert én mélységesen elszégyeltem magam és bocsánatot kértem, mire a szülésznő és a doktornő úgy felháborodott, hogy ne merjek bocsánatot kérni, hisz ez normális és természetes! Úgyhogy gondolom akkor sűrű is...
2008. jan. 25. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!