A második babám megfogom tudni rendesen szülni, ha az elsőt téraránytalanság, és fájásgyengeség miatt csaszizni kellett?
Téraránytalanság: a medencebemenet és a magzati koponya viszonyának aránytalansága, kóros méretkülönbség.
Jelezheti a fekvési, forgási, beilleszkedési rendellenességek megléte is. KÖvetkezménye lehet: elhúzódó szülés,köldökzsinór,aprórészelőreesés,méhrepedés...
A kérdezőnek azt tudom válszolni, hogy ez annak függvénye, menyi idő telt el a két terhesség között, illetve ultra hangon megnézik a hegvastagságot. Nagyobb az esélye annak,hogy most is sectioval fejezik be a terhességed.
Nem tudom nálad mi lesz a másodiknál, előre nehéz ezt megjósolni, de nekem a doki azt mondta, hogy a második is valószínű császár lesz, mert én meg egy ujjnyit sem tágultam, hiába voltak már 1-2 perces fájásaim...kaptam már izomlazítót, meg minden nyavalyát, de csak nem ment a dolog, azt mondta, hogy ez sajnos lehet adottság is.
S sajnos egy császár után sokkal nagyobb az esély a másik császárra is, de tényleg számít az is, hogy hány éve volt az első, és milyen a heg stb.
Az első csak 3 hónapja:) Szeretnék még egy babát, és jó lenne "rendesen" megszülni!! A papirra volt téraránytalanság, és fájásgyengeség irva, de sztem a tágulás hiánya volt az igazi ok:( Hát kiváncsi leszek a következőnél mi lesz?:)
Köszönöm és könnyű szülést mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!