Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szent János kórházban szülők...

Szent János kórházban szülők véleményére lennék kíváncsi? (XII. kerület)

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok? Milyenek a szülésznők,a csecsemős nővérek, a segítség, stb...
2011. jan. 8. 00:03
1 2
 11/14 Nigra ***** válasza:
Én is ott szültem 2009 decemberben, nekem csak jó tapasztalataim vannak, ha gondolod írj privit és kitérek mindenre
2011. jan. 11. 09:24
 12/14 anonim ***** válasza:
nincs semmi gond azza a kórházzal, a szoptatásnál mindenképp kérj segítsget, mert én nem kértem, így nem is segítettek, elég nehéz volt így az első időszak. fontos, h megmutassák hogyan kell helyesen mellre helyezni. ez az egy dolog, ami nem nagyon tetszett talán, h nem nagyon szoptatóbarátok, adnak a babáknak vmiért cukros vizet stb. erre külön figyelj oda, pláne, ha igény szerint szeretnél szoptatni. amúgy mindenki nagyon kedves, segítőkész, és tényleg csak jókat lehet írni a szülésről és minden másról.
2011. jan. 11. 14:12
 13/14 anonim ***** válasza:
előző vagyok,rosszul írtam: azzal
2011. jan. 11. 14:13
 14/14 anonim válasza:
Júliusban császárral hoztam világra a kisfiamat. A János Kórházban, Dr. Szuromi Andráshoz jártam végig terhesgondozásra, meg már korábban is sok éve. A császárt is ő csinálta, maximálisan elégedett voltam vele. Gyorsan gyógyultam, szép a sebem, pár napig voltak csak fájdalmaim. A kórház szülészete változatos, vannak kedves nővérek és szülésznők, meg nyilván az orvosok is nagyon különbözőek. A higiénia hagy némi kívánnivalót maga után, meg a csecsemős nővérek is furák, nekem pl., hiába kértem, nem segítettek a szoptatásban, van is gond vele a mai napig. A legrövidebb utat választották, pár másodperc után rávágták, hogy nekem ez nem fog menni és szerezzek be bimbóvédőt. Most majdnem 6 hetes a babám, és sok mindent végigjártunk a szoptatással kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy ha ott és akkor, a kórházban több segítséget kapok, egészen máshogy alakult volna. Tehát a személyzettel nem mindig voltam elégedett, de az orvossal maximálisan.
2013. aug. 14. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!