Ha postai úton lettek feladva a papírok az egyszeri anyaságihoz, csp-hoz, akkor mennyi időn belül utalták a pénzeket? Bp. III. kerület.
Nekem személyes intézéssel 3 hét volt.
Szerintem így csak több lehet.
Én is postán küldtem a papírokat és 1 héten belül a számlán volt a pénz, az anyasági is és a családi pótlék is.
Első válaszoló: valami hiányosságod nem volt? Hivatalosan 5 munkanap belül el kell, hogy bírálják az anyasági támogatást.
OFF
Megkérdezhetem,hogy így postai úton milyen papírokat küldtél be,részleteznéd,nekem nagyon fontos lenne!
Köszi!
Én azokat mellékeltem amik a kérelem utolsó előtti oldalán voltak felsorolva és amik rám értendőek voltak.
A terhesgondozási igazolás helyett a terhesgond.kiskönyvem fénymásolatát küldtem, ezügyben fel is hívtam a MÁK-ot és ott a hölgy azt mondta így is jó az igazolás helyett. És azt is hozzátette hogy ő fogja elbírálni, szóval biztos jó helyen kérdeztem.
A MÁK részére 07.9-én adtam fel a papírokat és 07.26-án már meg is érkezett az utalás az egyszeri anyasági.
A családi pótlék ügyben pedig 22 munkanap az ügyintézési idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!