Szent János kórházban szülők véleményére lennék kíváncsi? (XII. kerület)
Én ott szültem 2 hónapja a 2. babámat, természetesen. Az orvosom nagyon nagyon szuper, őt mindenkinek szívből ajánlom (Szuromi András). A szülésznők mind egytől egyig nagyon kedvesek (nekem nem volt válaszott, hanem az ügyeletessel szültem, de a ctg-ken sokkal találkoztam).
A csecsemősnővérek között volt egy extrabunkó, a többi aranyos volt. A gyerekorvos a kisbabákat jól megnézte, nem azzal volt a baj, hanem azzal,hogy nem adott a babáról infót az anyukának.
A szülőszobák gyönyörűek. A kórtermek között vannak 2-3-4-5 ágyasak, a folyosón van a vécé/fürdő. Kivéve a 3 ágyas szobát, ami pici ugyan, de legalább benne van a fürdő/vécé, én ebben voltam, nagyon jó volt, hogy nem kellett a folyosón mászkálni. Vannak fizetős szobák is, 1-2 ágyasak, azokhoz tartozik fürdő azt hiszem, 6-9ezer ft.
A kaja tűrhető, bár én nem vagyok válogatós.
A látogatók jöhetnek-mehetnek a szobákba, erre figyelni kell azért, inkább jobb kimenni a folyosóra, amíg vendégeid vannak, hogy a többi anyát-babát ne zavard.
A babákat bármikor betolhatod a csecsemőosztályra, azért nem szólnak a nővérek. Éjjelre leadhatod, de veled is maradhat.
Reggel 7-9 között kötelező leadni, mert a gyerekorvos vizsgálja őket. Este 7-9 között megint kötelező leadni, mert akkor fürdetik őket.
Kell vinni betétet, pelenkát, popsikrémet, cumisüveget, köldökápoló szereket. NEkem nem volt cumisüveg és köldökápoló cucc, de nem szóltak miatta, adtak helyette.
Cukrosvizet adnak a babának, bár én szóltam, hogy ne adjanak, tiszteletben tartották.
Most ennyi jut eszembe, szólj, ha van még kérdés, vagy így privit.
Én elégedett vagyok, ha újra szülnék, újra ott szülnék.
A 2. minden lényeges dolgot leírt. Én 11 hónapja szültem ott, császáros voltam, de én nem tapasztaltam semmi olyat, amit az első írt.
Ha lesz következő baba, azt is ott fogom szülni!!!
Ami még nem mellékes, hogy nagyon modern PIC részleg van, így ha koraszülött a baba, vagy valami baj van vele, helyben van a segítség, nem kell átszállítani másik kórházba. Az én babám is a 35. héten született, de ő szerencsére nem került PIC-re. De megnyugtató volt, hogy ott van közel a segítség, ha mégis baj történne!
Szia!
2600 grammal született, és 53 centivel! Minden rendben volt/van!!! 6 napot voltunk bent, kedden szültem, és hétvégére esett volna a hazajövetelünk, de az orvosom nem akart akkor hazaengedni, mondván ha bármi gond lenne a picivel, akkor úgyis csak a kh-ba tudnánk visszamenni. Úgyhogy hétfőn jöttünk haza. De nem volt vele semmi gond szerencsére, a 3. napon már ügyesen szopizott! Kicsit kisebb a más hasonló korú babáknál, és talán kicsit lustább mozgásfejlődésben, de semmi probléma nincs vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!