36 hetesen nyúlos, vízes hüvelyváladék. Lehet h. magzatvíz szivárog? Mi van ha nem veszem észre ha az szivárog?
A "nyúlós" biztosan nem magzatvíz. Nekem azt mondta a szülésznő, hogy lehet a nyákcsap is ilyen folyékonyabb-nyúlós, de az meg nem baj, mert hetekkel a szülés előtt is távozhat.
Annyiban nem értek egyet elsővel, hogy nekem a második babámmal szülés előtt két napon át volt minimális szivárgás (ha a WC-n ültem és közben előre dőltem, akkor jött belőlem egy adag, semmilyen más pozícióban nem), be is mentünk a kórházba, de haza küldtek, rá két napra beindult (a 38-on), szóval nem mindig könnyű ezt megállapítani, de ha tovább figyeled magad, rá fogsz jönni, miről is van szó.
A kijön valami meleg folyékony és nem pisilsz, akkor az magzatvízre. Nekem most így az utolsó napokra a normál hüvelyváladékom lett "víz", én is rohanok, hogy magzatvíz, de nem az, és mindenem "úszik" benne.
Nincs benne baci-gomba, nem gyűjtöttem be fertőzést, tehát "normális" a doki szerint.
Elvben a magzatvíz ha folyik, akkor jönnek a fájások is(láttunk már példát ellenkezőre is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!