Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 36 hetesen nyúlos, vízes...

36 hetesen nyúlos, vízes hüvelyváladék. Lehet h. magzatvíz szivárog? Mi van ha nem veszem észre ha az szivárog?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
A magzatvizet észreveszed. Ha éppen nem pisilsz és kijön valami meleg, nagyobb mennyiségű lötty (nekem annó fehéres-rózsaszínes), akkor az a magzatvíz. A nyúlós váladék lehet valami bakteriális fertőzés, bár annak szúrós, erős szaga van és viszkethet is. Ha ilyenek nincsennek, nem kell különösebben odafigyelni. A nyákdugó még korai lenne, de az nyúlós, véres, neked meg színtelen. Tehát ez szerintem valamiféle folyás lehet, ami a terhesség végén egyre több lehet egyes kismamáknál. Ha mész dokihoz említsd meg neki. 39 hetes km.
2011. jan. 7. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:

A "nyúlós" biztosan nem magzatvíz. Nekem azt mondta a szülésznő, hogy lehet a nyákcsap is ilyen folyékonyabb-nyúlós, de az meg nem baj, mert hetekkel a szülés előtt is távozhat.

Annyiban nem értek egyet elsővel, hogy nekem a második babámmal szülés előtt két napon át volt minimális szivárgás (ha a WC-n ültem és közben előre dőltem, akkor jött belőlem egy adag, semmilyen más pozícióban nem), be is mentünk a kórházba, de haza küldtek, rá két napra beindult (a 38-on), szóval nem mindig könnyű ezt megállapítani, de ha tovább figyeled magad, rá fogsz jönni, miről is van szó.

2011. jan. 7. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem a nyákdugót kezd távozni, de nem egyszerre. Nem korai, nekem 36 hetesen ment el és csak 3 nappal a kiírt időpont előtt szültem.
2011. jan. 7. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Az a nyakdugó lesz. Ne ilyedj meg ha véres az természetes lehet benne vér is. Mondjuk nekem 00:30-kor folyt el és 15:25 kor született meg a lányom.
2011. jan. 7. 20:59
 5/6 anonim ***** válasza:

A kijön valami meleg folyékony és nem pisilsz, akkor az magzatvízre. Nekem most így az utolsó napokra a normál hüvelyváladékom lett "víz", én is rohanok, hogy magzatvíz, de nem az, és mindenem "úszik" benne.

Nincs benne baci-gomba, nem gyűjtöttem be fertőzést, tehát "normális" a doki szerint.

Elvben a magzatvíz ha folyik, akkor jönnek a fájások is(láttunk már példát ellenkezőre is)

2011. jan. 7. 21:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is sok volt nagyon, de nem a magzatvíz. Amikor az elfolyt, nem lehetett nem észrevenni.
2011. jan. 9. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!