Budapesten melyik kórházat nem ajánljátok szülésre? Rossz tapasztalatok?
Láttam volt aki írta, hogy SOTE-t nem ajánlja. Én egy hónapja szültem a SOTE II-n, mivel az orvosomhoz ragaszkodtam és ő ott volt. Nagyon nem akartam ott szülni, nem oda tartozom területileg sem, ráadásul a vizsgálaton látott sok kisebbség is elriasztott. (Emiatt le lehet pontozni, de így volt.)
Négy egyágyas szülőszoba van, és úgy tudom van egy hatágyas vajúdó is, ha esetleg mindenki egyszerre akar szülni. A lényeg, hogy a szülőszoba nekem tetszett, jó volt, hogy a gyereket nem vitték el, hanem ott ellátták őt is. A gyermekosztályas rész valóban nem egy szálloda, de azt a pár napot kibírja az ember. 5 ágyas kórtermek vannak (vagy 6 nem tudom, a mi szobánkban 5 ágy volt), a szobában van a fürdő és WC, és láss csodát, amíg ott voltam egy kisebbséggel sem találkoztam. Nemhogy a szobába, de még csak ebédnél sem nagyon. Pedig anyósom szerint voltak, mert ő látott, de lehet hogy nekem csak nagyon nagy szerencsém volt.
A lényeg, hogy amennyire nem akartam a SOTE-n szülni, most úgy érzem, hogy ha esetleg lesz következő baba, akkor is a SOTE-t választom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!