Hogy lehet hogy 36hetesen 3100nak mondták a méhszájamat most 37 hetesen meg 2100nak?
Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 13:39
1/6 anonim válasza:
Ugy hogy rövidült a méhszájad.:)
A teljesen zárt 3000.
2/6 A kérdező kommentje:
Bocs a hülye kérdésért de az ugye jó ha rövidül?
köszi
2011. jan. 6. 13:46
3/6 anonim válasza:
Igen az nagyon jó!Már készül a tested!Szülésnél először elvékonyodik a méhszáj (ami általában 3cm vastag a kezdetekben)és csak utána nyílik, amit a dokik ujjmyinak neveznek!
Szóval az első szám a méhnyak hossza!
A többi pedig a nyíltsága, ami azárt áll 3 számból mert mivel 3 centi vastag így van külső belső és középső része!
Ha vékonyodik (vagyis az első szám csökken), akkor az nagyon jó jel,mert már lassan szülni fogsz!
Könnyű szülést
13 hós kislány anyuja!
4/6 A kérdező kommentje:
Jaj de jó.
Köszönöm szépen,már nagyon várom a napot.
20.-ára vagyok kiírva de azt mondják előbb fog jönni.
Köszi mégegyszer
2011. jan. 6. 13:55
5/6 anonim válasza:
Nekem a 25. héttől 2100:(
Most leszek 31. hetes kismama
6/6 anonim válasza:
Nekem 24. héttől 1110. Most 38. vagyok, de nem változott semmit, pedig már nagyon szülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!