A következő 3 Péterfy-s szülésznő közül kit ajánlanátok és miért? Czifra Ildikó Kunné Palotai Éva Farkas Adrienne
Szia!
Nemrég, október 26-án szültem a Péterfyben, Palotai Éva volt a szülésznőm. Őt meleg szívvel tudom ajánlani. 45 év körüli, tapasztalt. Nagyon lelkiismeretes. Már 13 hetesen felkerestem ő segített orvost választani (a Péterfyben nem ismertem senkit, én kizárólag a szülésznő és az orvosom miatt szültem ebben a kórházban, és azért, mert itt a császárhoz is bemehet az apuka, ha arra kerül a sor), bármikor hívható. Megpróbálta a gátvédelmet, de mivel hozzám képest a 3 kg-os baba is nagynak bizonyult, így mégis vágni kellett.
Nekem egy szülésznő ismerősöm ajánlotta, aki 25 éve van a szakmában és azóta pszichológus is- azt mondta róla, hogy ő a "top" és tényleg nem csalódtam- amúgy én is szülésznőnek tanulok.
Szívesen megadom az elérhetőségét, ha érdekel.
A többi szülésznőt sajnos nem ismerem.
Nagyon köszönöm a válaszod! Telefonszámot fogok kapni a dokimtól, csak előtte rámbízta, melyiküket választom.
Személyiségre ő inkább "keményebb", katonásabb, vagy olyan babusgató - empatikus?
Ja, és gratulálok a kisbabádhoz, sok boldogságot nektek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!