Szülés után hogyan védekeztek?
Ha szoptatsz, csak a Carzette szedhető, de ennek sok mellékhatása lehet, sokan nem bírják-én is ezért nem mertem szedni. A hízás, szőrösödés nem is zavart volna, de a tejem féltettem.
Ha nem szoptatsz, bármilyen tabit szedhetsz.
A hüvelygyűrű tényleg jó, helyileg hat, nem megy át a szervezeten és egyszer kell feltenni, egyszer levenni.
Vannak a krémek, hüvelytabletták, kúpok (az istnért sem jut eszembe a neve...)pharmatex-na meglestem a neten. De ezek is igen drágák, mint a hüvelygyűrű.
VAn pesszárium is, a doki felírja.
A spirálról csak rosszat hallottam eddig, anyukámnak is ezért volt abortusza...
És van az óvszer.
A lehetőségek tárháza azért változatos, a dokid rá is kellene kérdezzen, hogy szeretnél védekezni, és felvilágosítst ad.
Én a tabira voksolok amúgy, csak a carzettét nem akartam szedni.Most meg szeretnénk megint babát, de utána maradok a tabinál. szerintem ez a legbiztosabb-és ahhoz képest olcsó módszer.
Én Pharmatex kúpot használtam évekig, a két gyerekem közti időben(5 év), és a kisfiam születése után is. Nem akarok vészmadárkodni, de tavaly úgy lettem terhes, hogy azzal védekeztünk.
Most tablettát irattam fel, csak még nem tudtam elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!