Szülés után mit fogok csinálni a kórházba, amíg bent kell maradni?
Azonkívűl,hogy a babámmal leszek.
Üdv:egy 37 hetes kismama
Èn még csak azt tudom írni amit hallottam.Megtanulod a babádat fogni, fürdetni,szoptatni,stb...
40hetes kismama.
Pihensz! Megtanítanak a csecsemősnővérek szoptatni.
Néhány napba beletelik, amíg a tejtermelődés beindul. Nekem 1 éjszakán keresztül szinte folyamatosan a mellemen volt a babám, mert ami tápanyag benne volt, az már kiürült, de a tejem még nem indult be.
Ha császáros vagy akkor ez a folyamat lassabb. Attól is függ, hogy hányadik babádat szülöd.
Én az Istvánba szültem, ez bababarát kórház, ahol a kicsik mindig Anyával vannak. A fürdetést is megnézhettük, a csecsemősnövérek csinálták, mert így gyorsabb volt.Mielőtt pedig hazaengednek, a gyerekorvos megvizsgálja a picit, téged meg a dokid és ha minden rendben , akkor már mehettek is haza. A császár után 5-6 napig, a normál szülés után kb3-4 napig voltam a kórházban.
jó egészséget kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!