Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mit fogok csinálni...

Szülés után mit fogok csinálni a kórházba, amíg bent kell maradni?

Figyelt kérdés

Azonkívűl,hogy a babámmal leszek.

Üdv:egy 37 hetes kismama

2008. jan. 22. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Èn még csak azt tudom írni amit hallottam.Megtanulod a babádat fogni, fürdetni,szoptatni,stb...

40hetes kismama.

2008. jan. 22. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Pihensz! Megtanítanak a csecsemősnővérek szoptatni.

Néhány napba beletelik, amíg a tejtermelődés beindul. Nekem 1 éjszakán keresztül szinte folyamatosan a mellemen volt a babám, mert ami tápanyag benne volt, az már kiürült, de a tejem még nem indult be.

Ha császáros vagy akkor ez a folyamat lassabb. Attól is függ, hogy hányadik babádat szülöd.

Én az Istvánba szültem, ez bababarát kórház, ahol a kicsik mindig Anyával vannak. A fürdetést is megnézhettük, a csecsemősnövérek csinálták, mert így gyorsabb volt.Mielőtt pedig hazaengednek, a gyerekorvos megvizsgálja a picit, téged meg a dokid és ha minden rendben , akkor már mehettek is haza. A császár után 5-6 napig, a normál szülés után kb3-4 napig voltam a kórházban.

jó egészséget kívánok!!!

2008. jan. 22. 11:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Majd megmondja a doki bááá. Szerintem akkor már túl leszel mindenen és már nem is fog érdekelni, hogy mit csinálsz ott, leginkább sztem pihenni fogsz és örülni a babónak.üdv.
2008. jan. 22. 11:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Pihensz és ismerkedsz a babával. Ha bababarát kótházban szülsz, ott van veled végig a babád, Te gondozod, szoptatsz, pelenkázol. Én sokat ültem az ágy szélén a babámban gyönyörködve, nem gondoltam volna, hogy ennyit tudom nézegetni. (Ez azóta sem változott :)) De megmondom őszintén, ha nem ilyen helyen szültem volna, nem tudom, hogy bírtam volna ki ott bent.
2008. jan. 22. 16:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha ott a baba akkor őt fogod nézegetni. Ha nem lett volna velem,tuti halálra unom magam.De mivel a kórházban még szinte így is csak aludt,ha nem jöttek volna látogatni egy nap többször,tuti becsavarodom.
2008. jan. 25. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!