Többágyas szülőszoba létezik?
Figyelt kérdés
Úgy értem olyan, hogy a szülő nőket egy paraván választja csak el. De akkor nem rossz érzés, ha hallják a másik ő nyőgését, sikongatását?2011. jan. 3. 16:45
1/10 anonim válasza:
igen.keszthelyen olyan van.épp amikor én szültem egy másik anyukát akartak levinni,csak mivel én ott voltam igy nem tolták le.csak egy paraván választott el minket.szembe voltunk egyébbként egymással.szerinte engem jól megszenvedtetett a doki,akkor mit mondott volna egy olyan anyukának aki végigsikítja ordítja az egészet,mert nekem cak akkor volt hangom mikor nyögtem,de az is csak az erőlködéstől volt mikor nyomtam.egyébbként kellemetlen volt az egész igy egy kicsit.ráadásul a párja/férje benn volt akkor mikor én fölfeküdtem és ugy kellett kizavarni.
2/10 anonim válasza:
Igen nálunk is van ilyen szoba. (Ózd)Természetesen van egyágyas is, de azokat általában az apás szüléseknek tartják fenn. Elmondásuk szerint ritka az olyan eset hogy egyszerre indulna be a szülés két anyánál, de ha mégis előfordulna, még így is külön szobába tudják őket tenni. Baj akkor van ha hárman is szülnének egyszerre, mert akkor a két ágyasban egyik anyuka mellett sem lehet benn a párja.
3/10 anonim válasza:
Sajnos sok helyen így van. Úgy hallottam, hogy Kecskeméten a megyei kórház is ilyen :S
4/10 anonim válasza:
Nálunk is így van,3 ágy van bent és csak egy függöny választja el a kismamákat! Többször volt,hogy szültek amikor nst-n voltam,csak akkor küldtek ki amikor a másik kismama a kitoláshoz ért!
5/10 anonim válasza:
Akkor én szerencsés vagyok, 11 és 2 éve is egyágyasban szültem a Margit kórházban, ott csak olyanok vannak.
Nem is gonodltam volna, hogy még vannak ilyenek:-((
6/10 anonim válasza:
Pesten a Baross utcai kórházban is van egy 4 ágyas, és simán lehet látni, hogy a másik nő hogy szül. A paraván az csak dekoráció ott! Attól szinte mindent látsz! De van több 1 ágyas is!
7/10 anonim válasza:
Én is több ágyasban szültem.De fa fallal vannak elválasztva az ágyak, csak ajtó nincs rajta.
8/10 anonim válasza:
22.22-es vagyok. 4 van így egymás mellett, nem látjuk egymást, csak a hang hallatszik. Szentes
9/10 A kérdező kommentje:
Hú, köszi a válaszokat!
Én is a bp-i Margit kórházban szültem, ott egyágyasok vannak. Nekem a férjem is bent volt.
2011. jan. 4. 11:31
10/10 anonim válasza:
Nekem is ,mind kétszer bent volt, nem kellett hozzá semmi, még fizetni sem a ruháért.
Pedig az első egyik szülésnek hétfőn lesz a 11. évfordulója, akkor lesz a "pici fiam" szülinapja.
Kaptam eda-t mind 2x tök jól elvoltunk:-)))
Van külön wc, zuhanyzó, szólt a zene..
Szerinten egy nagyon jó kis kórház a Margit kórház
19:41-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!