Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha szülésnél gátat vágnak és...

Ha szülésnél gátat vágnak és varnak menyire fájdalmas?

Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 23:13
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

A vágást nem éreztem,mert fájás közbe csinálta, de a varrást annál inkább,mert nem kaptam érzéstelenítőt...

na most tuti nem tágítok addig amíg nem érzéstelenít el...

Szerintem ezt előre beszéld meg a dokiddal ha van fogadott,ha nincs akkor menet közben :-)

Boldog babavárást,és könnyű szülést!

36+5 hetes kismami

2009. jan. 27. 23:26
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
en gatvedelemmel szultem, szoval egyaltalan nem vagtak. repedtem par helyen, de azt mondta az orvos, h ezek csak feluleti repedesek, amig vagasnal a szoveteket is atvagjak. Hat het utan teljesen felgyogyultam, a sex se fajt, sot...:-)
2009. jan. 27. 23:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Engem vágtak, kaptam érzéstelenítő injekciót, meg infúzió lógott a karomból kifele, azt nem éreztem, még csak a szerszámokat sem láttam szerencsére. Azt hiszem, kaptam injekciót a varrásnál, de erre nem nagyon emlékszem, totál be voltam kábulva az infúziótól, meg a maszktól. Én a varrást is végig viccelődtem az orvossal. Hidd el, ott akkor nem az a legnagyobb problémád, hogy varnak e vagy nem, meg hogy mit csinálnak. Legalábbis nekem nem az volt. A legjobb érzése az volt, hogy most már nem fáj, és végre megszültem a 4280 g-os 58 cm-es "kis" fiamat, 12 óra 40 perces vajjúdás/szülés után.

2009. jan. 28. 00:54
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Utolsó hozzászóló vagyok, úgy éreztem magam, mint aki be lehetett lőve. Legalábbis azt hiszem ilyen érzés lehetett az, amikor valaki kábítózik, és totál nincs képben azzal, hogy hol van és mi is történik vele. Az én kisfiam, már 6,5 hós és nagyszerű gyerek.:)
2009. jan. 28. 00:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A gatvagas egyetlen pillanat, abbol te semmit nem erzel, a varras pedig nem lesz fajdalmasabb a szulesnel. Engemet ugy varrt, mintha zsakot varrna a doki. Azt mondta, ne emelgesse mar a feneket-de mar mosolyogtam, hogy tul voltam a szulesen. Szoval nekem gyorsan ment a varras, es a doki is orult, hogy mar a vegen jarunk a dolognak. Felszivodo varratot kaptam, nem kellett kesobb visszamenni kiszedetni.

Ne feljel!

2009. jan. 28. 00:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ügyeletesnél szültem, vágás előtt adott érzésteléenítőt, ami a varrásig is kitartott. Gyakorlatilag az fájdalommentes.
2009. jan. 28. 10:47
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ és gratulálok a picikhez és sok egészséget kivánok .
2009. jan. 28. 10:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt sem a vágás, sem a varrás, és másnap törökülésben ültem.
2009. jan. 28. 14:03
 9/9 anonim ***** válasza:

A vágást senki sem érzi, azon ne aggódj. Én csak hallottam.

A varrást a végén már éreztem, nem volt kellemes, de ki lehet bírni.

Amúgy nekem csak 1 napig sajgott a gátsebem, mert az aloe first-tel fújtam be, hamar gyógyult.

2009. jan. 28. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!