Hogyan és milyen módon zajlik a szülés megindítása?
Figyelt kérdés
10 napot ráhúztunk és holnap reggel kell befeküdnöm,de nem tudom mire számítsak:(
a ballonos milyen?és a gyógyszeres?
valamilyen szurit adnak?
meddig kell pl a ballonnak fenntlennie?
2011. jan. 3. 14:09
1/5 anonim válasza:
A ballonos nem mindig indítja be a szülést. Ettől függetlenül nagyon hasznos, mert előkészíti a méhszájat. Amúgy este tették fel, és reggelig fenn hagyták. Nálam nem indította meg.
Szóba jöhet a burokrepesztés, de az önmagában általában nagyon lassan indít, oxitocint szoktak mellé adni. Hát annak a hatása már biztos.
2/5 anonim válasza:
Nekem oxitocin infúziót adtak.Másnap kezdődtek a fájások. Azt mondta a doki,ha nem indul be akkor 2naponta kapom majd az infúziót!És ha utána sem akkor gyógyszert ad!
3/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy a méhszájad hogy áll.
Nekem indítottak voltak, egyiket burokrepesztéssel, mert 3 ujjnyi voltam, másikat tablettával.
Oxit nem kaptam egyiknél sem.
4/5 anonim válasza:
Nekem oxitocinnal indítottak, majd jött a burokrepesztés, és 6,5 óra vajúdás után lett meg a kisfiam.
5/5 anonim válasza:
Nekem: burokrepesztés, majd oxitocin, majd izomlazító szuri a táguláshoz. Az oxitocintól rögtön 2 perces fájásaim lettek, 8 órán keresztül, de a fenéért sem tágultam, így császároztak. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!