Hol szüljek melyik kórházban?
Figyelt kérdés
Nem tudom és véleményeket szeretnék. 33 h2011. jan. 3. 12:40
11/17 anonim válasza:
Fizetős. De olyan mint egy hotel. Azért érdeklődd meg.
Van sima kórházban is vip szoba és van szeparáció a kisebbségtől.
12/17 anonim válasza:
13/17 anonim válasza:
miért nem akarsz Kistarcsán szülni?Én fogadott doki nélkül szültem ott!Nagyon meg voltam elégedve!!Szépek a szülőszobák....jól felszereltek....és én alapítványi szobában voltam ahol volt külön zuhanyzó,wc,tv,hűtő, mikró!Nagyon jó volt!
14/17 A kérdező kommentje:
Kistarcsán voltam 3 hétig fenyegető vetéléssel 1 hétig rohangáltam doki után h vizsgáljon meg mert görcsöltem, azt mondták majd észre veszem ha baj van mert elönt a vér. A másik nőnek ki kellet venni a méhét mert levált a lepény és 1 éjszakán át könyörgött uh-ért de nem csináltak semmit. Szobatársamnak 3 óráig kerestünk egy dokit mire megvizsgálták. Köszi de nem.
2011. jan. 3. 13:05
15/17 A kérdező kommentje:
de ez hogy működik? ha beindul akkor mennyek amit kinéztem? Egyáltalán vidékről fogadnak? Vagy kérjek már oda nst-re időpontot?
2011. jan. 3. 13:08
16/17 anonim válasza:
csak úgy nem sétálhatsz be bárhová, ha van a választott kórházban fogadott orvosod, akkor szülhetsz nála. Ha nincs orvosod, akkor csak a területileg illetékes kórházban kötelesek ellátni. Én a 12. kerületben éltem várandósan, a lakcímkártyámon ez nem szerepelt, csak a 11. kerületi cím, a dokim a Szent Imrében praktizált és mindezek ellenére kellett egy igazolást írnia kiskönyvem végébe, hogy a 11. kerületbe vigyen a mentő, mert a Jánosba vittek volna, ha megindul a szülés vagy bármi baj van, mert az volt a legközelebb. Szerencsére a végén éjjel simán ott voltunk 10 perc alatt, tehát nem kellett mentő.
17/17 A kérdező kommentje:
Azt mondták ha beindul a szülés simán mennyek be ahová akarok. Vagy Vácra ha nem akarok Kerepesre.
2011. jan. 3. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!