Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan értessem meg a párommal...

Hogyan értessem meg a párommal, hogy nekem most nem a szex a legfontosabb?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sokat veszekszünk ezzel kapcsolatban. Az 5. hónaptól nem szexeltünk, de azért én rendszeresen kielégítettem őt. Aztán szülés után a 6 hetet alig tudta kivárni, de aztán nekem még sokáig nagyon fájt. Állandóan ez a téma, hogy őneki nem elég a szex, meg miért nem akarom, már biztos nem is szeretem. De én örülök, hogy élek, ha a baba alszik, akkor inkább én is aludnék. Nagyon rosszul is esik nekem, hogy a szülés körül neki az a legnagyobb problémája, hogy nem lehet szex, én meg mit szenvedtem, az nem számít. Már tegnap mérgemben azt mondtam neki, hogy akkor vonuljon el, és rendezze le magát. Na, ezen teljesen kiakadt. Mit tehetnék vele? Ti hányszor szexeltek fél éves babával egy héten?
2009. jan. 27. 16:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Hát akkor nem csak nálunk van ilyen probléma. Igazából én sem kívánom a szexet, amikor van, akkor is inkább csak a kedvéért. Néha már én is gondolkodom rajta, hogy miért lehet, pedig én ugyanúgy szeretem, mint eddig. Hormonok?

Egyébként még attól félek, hogyha a gyerek már ki bír kelni az ágyból, akkor nemcsak felsír szex közben, de be is nyit. Na, ez nem tudom mikor lesz jobb. Majd ha felnő...

2009. jan. 29. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!