Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyivel lesz erősebb a...

Mennyivel lesz erősebb a szülési fájdalom, mint a menstruációs görcseim?

Figyelt kérdés
Nekem olyan erős menstruációs görcseim vannak az első napon,hogy alig bírok kiszabadúlni a WC-ről.Ha teli a hugyhójagom,vagy van valami a belekben akkor még jobban görcsölök,úgyhogy állandóan WC-re járok.Csak akkor könnyebbülük meg,ha minden "kijön" belőlem.(Elnését,de máshogy nem tudom leírni.)Közöttetek van valaki,akinek hasonlóan működik a szervezete?Szerintetek mennyivel lesz etrősebb a szülési fájdalom?
2008. jan. 21. 11:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést nem olyan régen már föltették (talán éppen te), és akkor is megírtam, hogy még ennél is jobban fáj a szülés, nem akarlak ijesztgetni, de tényleg fájdalmasabb, főleg ha első szülés.
2008. jan. 21. 11:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz fájadol mentes a szülés,ezt egyikönk sem garantálja,de nem is ezzel törődj!Nem szabad előre attól rettegni,h fájni fog.Csak fölösleges feszültséget okozol magadnak.Amúgy lehet érzéstelenítést kérni...
2008. jan. 21. 11:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

szia.igaza van az előttemszólónak.én se akarlak ijesztgetni .én 2 éve szűltem első fiamat.

iszonyatosna fájtaka a fájások főleg a vége fele,én olyasmit éreztem mintha belűlről ki akarna szakadni a hasfalam.De az igen erős fájdalmakat abban a pillanatban elfelejted ahogy meglátod a kisbabádat.

De a mai világban ha nagyon nem bírod a fájásokat lehet kérni fájdalomcsillapítót.

2008. jan. 21. 11:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Èn pont a szülés elött állok,jan.24.én nem félek töle,de nem is gondolkozom rajta,hogy mennyire fog fájni.Majd ra´´ersz akkor foglalkozni vele.ne ijesztgesd magad,mert csak a szülésedet nehezíted meg vele.amúgy azt mondjá,mindenkinek másképpen fáj a szülés.

ne sggódj,túl leszel rajta,e´s elfelejted.

2008. jan. 21. 11:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia

A riogatókra ne hallgass! Tény, hogy fájdalmas a szülés, de mindenkinél másképp zajlik. Még az is lehet, hogy nem lesznek erősebbek a fájásaid, mint amikor menstruálsz. Viszont az is lehet, hogy 10x erősebb lesz. Ezt nem lehet előre kiszámolni. Ami biztos: túl fogod élni és amint kezedben tartod a babádat el is felejted az egészet. Ezen nem idegeskedj!

39 hetes kismama

2008. jan. 23. 10:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia én is ugyan igy menstruáltam szülés elött! Hát sokkal fájdalmasabb a szülés de , tudom elcsépelt:) tényleg nem fogod olyan vészesen látni utána, ha megfogod a babádat! Ki lehet birni hidd el!És én még érzéstelenitöt sem kérhettem ahol szültem ott még nem volt divat!:) Ja és szülés ota nem kinlodok a havimmal, észre sem veszem ha megjön!!!
2008. jan. 23. 11:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem érdemes becsapni magad. Készülj arra,hogy a szülési fájdalom 10-szer erősebb a menszeszes görcsnél.A vigasz:Csak a tágulási szakaszban érzed majd ezt,a tolófájások csak erős székelési ingerrel járnak. Én most várom a 2. babám.Még van szülésig 1 hetem. Bátorság!

2008. febr. 5. 17:41
 8/9 anonim válasza:

bár tudom, hogy ez már egy régi kérdés, de kíváncsi vagyok:

Lett azóta kisbabád??

Esetleg kiderült,hogy mitől fáj neked ennyire??

Én is ugyan így szoktam érezni,mint te!!!!!

2011. jan. 6. 18:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen azóta már megszületett az első babám. Nagyon fájdalmas volt a szülés, de nem hasonlított a menstruációs fájdalomhoz. Inkább hátul a derekam aljánál éreztem, hogy kettészakadok. Szülés óta már nem olyan fájdalmas a menstruációm, mint előtte, de azért egy kicsit még most is fáj.
2011. ápr. 20. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!