Mennyivel lesz erősebb a szülési fájdalom, mint a menstruációs görcseim?
szia.igaza van az előttemszólónak.én se akarlak ijesztgetni .én 2 éve szűltem első fiamat.
iszonyatosna fájtaka a fájások főleg a vége fele,én olyasmit éreztem mintha belűlről ki akarna szakadni a hasfalam.De az igen erős fájdalmakat abban a pillanatban elfelejted ahogy meglátod a kisbabádat.
De a mai világban ha nagyon nem bírod a fájásokat lehet kérni fájdalomcsillapítót.
Szia.
Èn pont a szülés elött állok,jan.24.én nem félek töle,de nem is gondolkozom rajta,hogy mennyire fog fájni.Majd ra´´ersz akkor foglalkozni vele.ne ijesztgesd magad,mert csak a szülésedet nehezíted meg vele.amúgy azt mondjá,mindenkinek másképpen fáj a szülés.
ne sggódj,túl leszel rajta,e´s elfelejted.
Szia
A riogatókra ne hallgass! Tény, hogy fájdalmas a szülés, de mindenkinél másképp zajlik. Még az is lehet, hogy nem lesznek erősebbek a fájásaid, mint amikor menstruálsz. Viszont az is lehet, hogy 10x erősebb lesz. Ezt nem lehet előre kiszámolni. Ami biztos: túl fogod élni és amint kezedben tartod a babádat el is felejted az egészet. Ezen nem idegeskedj!
39 hetes kismama
Szia!
Nem érdemes becsapni magad. Készülj arra,hogy a szülési fájdalom 10-szer erősebb a menszeszes görcsnél.A vigasz:Csak a tágulási szakaszban érzed majd ezt,a tolófájások csak erős székelési ingerrel járnak. Én most várom a 2. babám.Még van szülésig 1 hetem. Bátorság!
bár tudom, hogy ez már egy régi kérdés, de kíváncsi vagyok:
Lett azóta kisbabád??
Esetleg kiderült,hogy mitől fáj neked ennyire??
Én is ugyan így szoktam érezni,mint te!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!