Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan zajlik a váci kórházban...

Hogyan zajlik a váci kórházban egy szülés?

Figyelt kérdés
Aki szült már ott,vagy van olyan ismerőse,akitől hallott róla az írja le a tapasztalatokat,ha lehet.
2008. jan. 21. 09:38
 1/7 anonim ***** válasza:
28%

Ha elindulnak a fájások akkor bementek.Kapsz szép kórházi rucit.Ha nincs komplikáció akkor simán kinyomod.Ha valami gigszer van pl.:nem tágulsz vagy a pici szívhangja nem jó akkor gyors császár.Ha elindul simán a szülés és ki is vagy tágulva de nem bírod kinyomni akkor vákummal segítenek.

Minden kórházban ugyan ez van!

2009. nov. 2. 19:11
 2/7 A kérdező kommentje:

Vácon hagynak természetesen vajúdni (sétálgatva,ülve,állva)?Lehet inni közben?Mindenki kap oxitocint?Mennyire kell fekve szülni,félig ülni lehet vagy teljesen feküdni kell?

Ilyesmik érdekelnének!Köszönöm szépen!

2009. nov. 3. 10:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

szia

mikor szülsz vácon?én 12 nap múlva vagyok kiírva tegnap óta fájogatok:)

én már láttam a szülőszobát!

lehet inni, csoki, szőlőcukor megengedett, apa is bemehet ki be mászkálhat, ahogy jó nekik

amúgy ha megindul bemész és az ügyeletes megvizsgál, ha úgy látja szól a dokidnak:)Szép a szülőszoba, nekem tetszett...és sajna kengyel van amibe talán még le is szíjaznak amikor a kitolási szak van:)

2009. nov. 3. 12:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

ja és úgy láttam dönhető az ágy:)szóval sztem nem full vízszintbe vagy

kinél szülsz?van fogadott dokid?

2009. nov. 3. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én áprilisban szültem Vácon. Indított szülés volt. Volt fogadott orvosom és szülésznőm is.

A zselé felhelyezése után 2 órát töltöttem a szülészeten, majd visszamentem a kismama szobába:) mikor elkezdődtek a fájások, szép lassan visszacsoszogtam a szülészetre, ott az ovosom megvizsgált, kaptam egy "szép" kórházi hálóinget, felfeküdtem a szülőágyra, ami dönthető volt, így félig ülve, félig fekve voltam rajta ( kényelmesnek nem mondanám :)) és nagyon hamar

( 1 és fél óra alatt) megszületett a kislányom:):):)

de, ha tovább tartott volna a vajúdási szakasz, akkor lehetett volna labdára ülni, bordásfalhoz menni, masszírozást kérni.

Én nem ettem és ittam semmit. A szülésznőm néha megnedvesítette az ajakimat.

Fényképeket is készítettek a születés pillanatában és utána is a babáról, fürdetés tisztítás közben.

A szülészet tényleg nagyon profin fel van szerelve.A szülésznőkről mindről jót hallottam:)

Velem nem volt bent a párom, mert én nem szerettem volna:) amikor megszületett a kicsikém,és engem is "rendbe "raktak:) akkor bejött apa is és a hugom is illetve anyukám is (persze nem egyszerre). 1 órát volt a kicsikém mellettem aztán vitték a csecsemőosztályra.

A húgom császárral szült júniusban, fájásgyengeség miatt, illetve az első babája is csásszáros volt és az orvos nem engedte a hüvelyi szülést, nert "vékony" volt a sebe. Neki is csak jó tapasztalatai vanak a szülészetről.

Minden jót nektek! Könnyű, gyors szülést kívánok:)

2009. nov. 3. 14:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok:)Bocsi hogy ideirok de ez a kérdés engem is naon érdekel mert énis itt szülök Vácon:)2ik válaszolo neked ki a fogadott dokid?Én elvileg nov.20-ra vok kiirva de anyuék szerint is elöbb lesz meg a baba:)Nemtom de én jövöhétre számoltam ki a szülésem idejét azaz 13-ra de kitudja:)Kérdezö!te mikorra várod a picit:)?Még 1x bocsi hogy beleirtam a kérdésedbe:)Boldog babavárást mindenkinek:)
2009. nov. 3. 16:23
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Én csak febr. végén fogok szülni,de már nagyon izgulok.

Szölőszoba látogatásra mikor és hogyan lehet menni?

2009. nov. 3. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!