Hogyan zajlik a váci kórházban egy szülés?
Ha elindulnak a fájások akkor bementek.Kapsz szép kórházi rucit.Ha nincs komplikáció akkor simán kinyomod.Ha valami gigszer van pl.:nem tágulsz vagy a pici szívhangja nem jó akkor gyors császár.Ha elindul simán a szülés és ki is vagy tágulva de nem bírod kinyomni akkor vákummal segítenek.
Minden kórházban ugyan ez van!
Vácon hagynak természetesen vajúdni (sétálgatva,ülve,állva)?Lehet inni közben?Mindenki kap oxitocint?Mennyire kell fekve szülni,félig ülni lehet vagy teljesen feküdni kell?
Ilyesmik érdekelnének!Köszönöm szépen!
szia
mikor szülsz vácon?én 12 nap múlva vagyok kiírva tegnap óta fájogatok:)
én már láttam a szülőszobát!
lehet inni, csoki, szőlőcukor megengedett, apa is bemehet ki be mászkálhat, ahogy jó nekik
amúgy ha megindul bemész és az ügyeletes megvizsgál, ha úgy látja szól a dokidnak:)Szép a szülőszoba, nekem tetszett...és sajna kengyel van amibe talán még le is szíjaznak amikor a kitolási szak van:)
ja és úgy láttam dönhető az ágy:)szóval sztem nem full vízszintbe vagy
kinél szülsz?van fogadott dokid?
Szia!
Én áprilisban szültem Vácon. Indított szülés volt. Volt fogadott orvosom és szülésznőm is.
A zselé felhelyezése után 2 órát töltöttem a szülészeten, majd visszamentem a kismama szobába:) mikor elkezdődtek a fájások, szép lassan visszacsoszogtam a szülészetre, ott az ovosom megvizsgált, kaptam egy "szép" kórházi hálóinget, felfeküdtem a szülőágyra, ami dönthető volt, így félig ülve, félig fekve voltam rajta ( kényelmesnek nem mondanám :)) és nagyon hamar
( 1 és fél óra alatt) megszületett a kislányom:):):)
de, ha tovább tartott volna a vajúdási szakasz, akkor lehetett volna labdára ülni, bordásfalhoz menni, masszírozást kérni.
Én nem ettem és ittam semmit. A szülésznőm néha megnedvesítette az ajakimat.
Fényképeket is készítettek a születés pillanatában és utána is a babáról, fürdetés tisztítás közben.
A szülészet tényleg nagyon profin fel van szerelve.A szülésznőkről mindről jót hallottam:)
Velem nem volt bent a párom, mert én nem szerettem volna:) amikor megszületett a kicsikém,és engem is "rendbe "raktak:) akkor bejött apa is és a hugom is illetve anyukám is (persze nem egyszerre). 1 órát volt a kicsikém mellettem aztán vitték a csecsemőosztályra.
A húgom császárral szült júniusban, fájásgyengeség miatt, illetve az első babája is csásszáros volt és az orvos nem engedte a hüvelyi szülést, nert "vékony" volt a sebe. Neki is csak jó tapasztalatai vanak a szülészetről.
Minden jót nektek! Könnyű, gyors szülést kívánok:)
Köszönöm a válaszokat!Én csak febr. végén fogok szülni,de már nagyon izgulok.
Szölőszoba látogatásra mikor és hogyan lehet menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!