Programozott császárral szülők?
Figyelt kérdés
Nagyon izgultatok a nagy nap elött??Milyen érzés volt előre tudni,hogy melyik nap születik a babád??A másik kérdésem pedig az lenne,hogy van valami praktikus dolog,ami a műtét után tényleg hasznos??Miket vittetek magatokkal a kórházba?2010. dec. 26. 07:54
11/13 anonim válasza:
Szia! Azt hiszem még nem írták, de nem olvastam tüzetesen el minden hozzászólást, tehát kicsi törölközők, ha lehet színesek. Alulról ha törölközöl tusolás után, valószínű összevérzed majd a fürdőlepedőt, így én minden alkalom után alulról egy picibe törölköztem.
12/13 anonim válasza:
Mi a császár előtti estén elmentünk vacsorázni, utoljára még kettesben (ill.tul.képpen így is hármasban : ))és még a számlát is eltettem, tudva, hogy holnaptól új időszámítás kezdődik.Ill.van egy kis naplónk, amit azóta vezetünk, hogy kiderült a terhességem, oda beírtuk a picinek, hogy holnap találkozunk. Nagyon fura érzés volt így előre tudni.
Az előttem szólók csupa olyan dolgot írtak, amit én is praktikusnak tartok, más nem jut az eszembe.
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat.Boldog babavárást és babázást kívánok!!!!!
2010. dec. 30. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!