Szült v. ki otthon közületek? Én itthon szeretnék szülni. Geréb Ágnest szerettem volna hivni de öt már nem lehet. TUdtok olyan orvost aki vállal otthonszülés levezetését?
Én inkább kórházban szülök, mert ha baj van tudnak segíteni.
Mert ha véletlenül a köldökzsinór jön előbb akkor veszett dolog az egész, de a kórházban egyből tolnak a műtőbe és babával együtt túlélitek.
Szerintem nem kellene így nekimenni a kérdezőnek. Ha másért nem azért, mert nem azt kérdezte, hogy mit gondolnak az otthonszülésről.
Az unokatestvérem Hollandiában él, ő otthon szült. Utólag azt mondta, hogy el nem tudná képzelni azt, hogy legközelebb kórházban szüljön. Neki és a férjének nagyon nagy élmény volt, hogy a saját otthonukban élhették át a kisfiúk világra jöttét és utána csak hármasban voltak.
Különben én a sokak által ajnározott Szent Istvánban szültem. A szülés után 3 napig könyörögtem az orvosoknak, hogy nézzék meg a gátsebemet, mert valami nincs rendben. Azok meg elküldtek a halálra f@szára, hogy mit kényeskedek. Aztán végre a fogadott orvosom, akit persze teletömtünk pénzzel, hajlandó volt megnézni, és mondta, hogy MOST megyünk a műtőbe, és igazából szülés után műteni kellett volna, meg ő azt nem érti, hogy hogy vagyok még képes a saját lábamon járni. Szóval ilyen gondos ellátás mellett akár otthon is szülhettem volna.
A normálisabbja nem vállalja,mert nem akarja szétteni a kezét,hogy bocs ,ez most a selejt.Nem adottak a megfelelő követelmények.Mentőautó a ház előtt,20 percre a kórház.
20 perc klinikai halál???? Te fogod felnevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!